Hetses: - Forstår ikke hvorfor

Det finske stortalentet Anita Korva (22) har slitt stort de siste åra. Nå gjør hun et nytt forsøk på å nå verdenstoppen, men møtes med hets på sosiale medier.

TALENT: Anita Korva sto på pallen med Helene Marie Fossesholm og Frida Karlsson for to år siden. Nå er de to sistnevnte etablerte i verdenstoppen, mens Korva kjemper forgjeves for å ta igjen forspranget. Foto: Jussi Nukari/Lehtikuva / NTB
TALENT: Anita Korva sto på pallen med Helene Marie Fossesholm og Frida Karlsson for to år siden. Nå er de to sistnevnte etablerte i verdenstoppen, mens Korva kjemper forgjeves for å ta igjen forspranget. Foto: Jussi Nukari/Lehtikuva / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Under junior-VM i Lahti i 2019 rasket Anita Korva med seg tre bronsemedaljer og delte pall med blant annet Helene Marie Fossesholm og Frida Karlsson.

De to har preget resultatlistene i både VM og verdenscupen de siste åra, mens fra deres finske rival har det vært stille.

Faktisk har hun ikke gått et internasjonalt renn siden 5. mars 2020.

Korva har nemlig slitt med at hun ikke kan trene vanlig på grunn av mystiske pusteproblemer. Det bare stopper opp når hun egentlig vil gi gass, uten at hun eller teamet rundt har blitt klok på hvorfor.

Nå har hun startet arbeidet med å komme tilbake i konkurranse igjen. I helga la hun ut bilder på Instagram som viste at hun var i trening igjen i Kasurilanmäki, like ved Kuopio. Men hun fikk ikke den responsen hun nok hadde ønsket seg, for hun skal ha blitt hetset i kommentarfeltet.

Hun tok selv til ordet mot kommentarene i en Instagram-story.

- Alt jeg kan si til dere er: Dra til helvete. Hva vet dere om mitt liv? Folk har sagt at de vil ha mer treningsbilder, men når jeg legger ut et bilde fra et rolig treningsøkt får jeg høre det her, skriver hun uten å utdype innholdet i kommentarene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer