Hetset av sine egne

Publikum reagerte med spottende applaus da Lars Iver Strand ble tatt av banen mot Aalesund i går.

TROMSØ (Dagbladet): Da nummer 18 lyste på fjerdedommerens tavle reagerte hjemmepublikummet med spontan jubel på Alfheim i går.

-  Veldig synd, spesielt for Lars, men også for klubben. Jeg kan ikke huske at noe liknende har skjedd noen gang tidligere, og det er veldig trasig om publikum lar sin frustrasjon gå ut over egne spillere på den måten, sier kaptein Ole Martin Årst.

-  Skal ikke skje

Sånt skal ikke skje, jeg vil oppfordre publikum til å bakke opp samtlige spillere, det er vi helt avhengige av, mener TIL-spissen. Også trener Steinar Nilsen er helt klar på hva han mener om publikums reaksjon mot U21-spilleren sin.

-  Pipekonsert mot egne spillere og applaus når de blir tatt av banen hører ikke hjemme noen steder, sier trener Steinar Nilsen, som garanterer at han ikke lar seg påvirke av publikums meninger når han tar ut laget.

Preget

Lars Iver Strand hevdet selv at han ikke hadde fått med seg at publikum jublet da han ble tatt av, men var likevel tydelig preget av hendelsen.

-  Hva skal man si, publikum gjør som de vil. Men det er jo synd om de ikke støtter sine egne spillere, så mye mer enn det er det vel ikke vits å kommentere, mener unggutten. I et lite underholdende bunnoppgjør kunne TIL si seg mest fornøyd med poengdeling.

FIKK TRØST: Lars Iver Strand (t.v.) fikk trøst av Aalesund-trener Ivar Morten Normark.