GA SVAR PÅ TILTALE: Dallas Keuchel fikk høre det av en misfornøyd publikummer, men hadde et oppfinnsomt svar på lur. Foto: SCANPIX/Bob Levey/Getty Images/AFP
GA SVAR PÅ TILTALE: Dallas Keuchel fikk høre det av en misfornøyd publikummer, men hadde et oppfinnsomt svar på lur. Foto: SCANPIX/Bob Levey/Getty Images/AFPVis mer

Hetset baseballstjernen fra tribunen - dette er svaret han fikk

«Ny trend» i USA.

(Dagbladet): De aller fleste idrettsstjerner må tåle tilrop fra tilskuere, også meldinger av den grove sorten, men i amerikansk baseball er man kanskje mer utsatt enn snittet ellers.

Masse kamper og lite action, kombinert med til tider glisne tribuner, gir gode arbeidsforhold for de mer vokale supporterne.

Houston Astros-pitcher Dallas Keuchel fant imidlertid en oppfinsom måte å svare tilbake på forleden, da laget hans møtte Oakland Athletics, og en fyr på tilskuerplass ikke ville la ham være i fred.


Ifølge Huffington Post fant Keuchel fram en ball og en penn, og kastet følgende melding opp til publikummeren:

«Takk for at du hjalp til å betale lønna mi i dag»

Samme nettsted forteller at Keuchels påfunn følger en begynnende trend i MLB, ettersom Cincinatti Reds-spiller Brandon Phillips nylig behandlet en sidelinjehetser på liknende vis.

Etter å ha blitt skjelt ut for å være treig og diverse annet, tok Phillips fram pennen og sendte en brevball opp til bråkmakeren:

- Kjære fulle fyr. Takk for all støtte og kjærlighet. Ta nå denne ballen og hold kjeft, skrev Reds-stjerna.