Hetset etter Messi-bilde

Fer Palacios (31) bilde med superstjerna Lionel Messi (34) har fått mye oppmerksomhet, men ikke av det positive slaget.

CORONASMITTET: Lionel Messi. Foto: Franck Fife/AFP
CORONASMITTET: Lionel Messi. Foto: Franck Fife/AFP Vis mer
Publisert

Den argentinske DJ-en Fer Palacio møtte Lionel Messi på en fest og tok bilde med fotballstjerna. DJ-en delte deretter bildet med sine 1,1 millioner følgere på Instagram - men da Lionel Messi testet positivt for corona, kom klagene på løpende bånd.

Marca melder at det er store spekulasjoner rundt hvem som er smittekilden og at den kan stamme fra festen. Palacio tok bildet på den omtalte festen, og flere skal ha pekt ham ut som en mulig synder.

- Jeg våknet opp til mange meldinger, og trendet på Twitter fordi Messi hadde testet positivt for corona. De tror det er jeg som har smittet ham, og det er flere som har kalt meg «morder». Dette er stygge meldinger, sier argentineren til Marca.

Ifølge Marca skal en del av meldingene og beskyldningene skyldes at DJ-en skal ha vært i isolasjon før møtet med den verdenskjente fotballstjerna.

I ettertid har det kommet fram at han hadde vært i isolasjon var fordi en av hans nærkontakter var smittet, og at han derfor kunne delta på festen.

Meldingene skal ha vært så voldsomme at Palacio delte resultatet av coronatesten sin på Twitter.

- Jeg har ikke corona, men ble testet fordi jeg måtte reise til Uruguay, sier om han skjermbildet han delte på sosiale medier.

Lionel Messi er ikke den eneste PSG-spilleren som sliter med coronasmitte. Det samme gjelder Sergio Rico, Nathan Bitumazala og Juan Bernat.

Alle fire skal være isolert for øyeblikket og kjemper mot klokka for å rekke lagets første seriekamp i 2022. Oppgjøret mot Lyon går av stabelen søndag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer