Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hetset jøder og kalte fotballdommer for mongoloid

Nå er fotballspilleren suspendert av klubben.

 UTESTENGT:  Fotballspilleren er kastet ut av Frei etter å ha sendt skjellsord på sosiale medier.  Dette er et bilde fra Ekebergsetta.
Foto: Kyrre Lien / NTB Scanpix
UTESTENGT: Fotballspilleren er kastet ut av Frei etter å ha sendt skjellsord på sosiale medier. Dette er et bilde fra Ekebergsetta. Foto: Kyrre Lien / NTB Scanpix Vis mer

Fjerdedivisjonslaget Frei har suspendert en spiller ut året etter at han har kommet med grov dommerkritikk på Twitter.

 «Mongoloid dommer». «Din forbanna møkkadommer». «Maken til kødd». Det er noen eksempler på hva fjerdedivisjonsspilleren har skrevet på sin Twitter-profil. Det er også fremsatt jødehets.

- Jeg var beruset da jeg skrev det om jødene. Det er bare å beklage, sier spilleren til Tidens Krav. Han forstår at Frei har utestengt ham for resten av sesongen.

- Det er sikkert forståelig at Frei reagerer slik de gjør, sier han.

Fikk advarsel Dommerkomiteen har tidligere vært på banen for å få spilleren til å slutte med den uheldige tvitringen. Klubben har også gitt spilleren advarsel.

- Det er selvsagt ikke mulig å kontrollere alt våre medlemmer skriver på ulike sosiale medier, men vi som klubb må gi et klart signal om hva vi mener er uakseptabelt. Det gjør vi i denne saken, sier Frei-leder Joar Eide til Tidens Krav.

Spilleren har ikke tenkt på hva som skjer videre.

- Kanskje det er på tide å legge opp, sier spilleren til lokalavisen.

Han skal også ha sammenlignet navngitte spillere med det kvinnelige kjønnsorgan.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media