Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jake Livermore reagerte på supporterens kommentarer om hans døde sønn

Hetset Premier League-spillerens døde sønn

Supporteren er identifisert.

HETSET: Jake Livermore ønsker ikke å anmelde supporterne som kom med kommentarer om hans døde sønn. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX/Shutterstock
HETSET: Jake Livermore ønsker ikke å anmelde supporterne som kom med kommentarer om hans døde sønn. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En rasende Jake Livermore måtte føres inn i garderobene da han ble byttet ut i West Bromwich Albions kamp mot West Ham mandag.

Midtbanespilleren ble observert i en konfrontasjon med en West Ham-supporter like bak innbytterbenkene, men det ble ikke gitt en umiddelbar forklaring på hva som var årsaken til at Livermore fyrte seg opp.

I ettertid har West Brom-spilleren forklart at supporteren kom med kommentarer om Livermores sønn som døde i 2014.

- Forstår reaksjonen

- Klubben ønsker å tro at alle riktige og kloke fotballsupportere forstår reaksjonen. Det oppsto ikke en fysisk konfrontasjon før Jake ble ført inn i garderoben, skriver klubben i en uttalelse.

West Bromwich er klar på at de støtter Livermore i saken.

- Jake er en flott person som har fullstendig støtte fra alle i klubben og han har gjort det klart at han regner denne uttalelsen som slutten på en trist hendelse, skriver de videre.

Identifisert

Supporteren som kom med kommentarene om Livermores døde sønn ble raskt identifisert av West Ham og fjernet fra stadion. Han kan vente seg en utestengelse hvis det viser seg at han er den skyldige.

Livermore snakket med representanter fra West Ham før han forlot stadion og hans forklaringer videre vil hjelpe dem i etterforskningen.

- Albion er veldig takknemlige for West Hams raske reaksjon i saken, sier Livermores klubb.

Spilleren selv ønsker ikke å anmelde supporteren.

- Han ønsker ikke at dette skal bli en politisak. Men omstendighetene tatt i betraktning, ønsker klubben å fortsette etterforskningen før en endelig beslutning blir tatt, skriver West Ham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!