Kinsey Wolanski

Hevder å ha blitt arrestert

I første omgang av Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham, stormet undertøysmodellen Kinsey Wolanski banen.

STORMET BANEN: Undertøysmodellen Kinsey Wolanski, iført badedrakt for anledningen, stormet banen under første omgang av Champions League-finalen lørdag 1. juni. Video: Darren Davidson via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Champions League-finalen er et høyrisikoarrangement, og det var store mengder politi og sikkerhetsvakter til stede under kampen.

Det hindret derimot ikke en kvinne å ta seg inn på banen.

Raskt ble det klart at det var undertøysmodellen Kinsey Wolanski som sto bak stuntet. Ifølge hennes egen Instagram-konto er hun kjæresten til Youtuberen Vitaly Zdorovetskiy.

I en serie innlegg på bildedelingstjenesten forteller hun om stuntet. Blant annet hevder hun at hun ble satt i arresten, og at hun ikke ble løslatt før i 3-tida natt til søndag.

Stikk til Tottenham-spiller

I det første innlegget deler hun en video av at hun løper ned fra svingen hvor Liverpool-supporterne befant seg. Videre hopper hun over et reklameskilt, kaster klærne og løper inn på banen etterfulgt av to sikkerhetsvakter.

«Livet er til for å leves og gjøre gærne ting som man husker for alltid», skriver hun under videoen.

«Jeg var helt alene blant publikum, spurte sidemannen om han kunne ta telefonen min, og så bare løp jeg», følger hun opp.

I det neste innlegget sender hun et stikk til Tottenham-spiller Harry Winks:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer