Hevder å vite sannheten om Rooneys «fylleskandale»

«Storm i ølglass».

UT MOT DEKNING: Manchester United-stjerna Wayne Rooney er sterkt kritisk til dekningen av hans spkalte «fylleskandale». Foto: XPOSUREPHOTOS.COM / NTB Scanpix
UT MOT DEKNING: Manchester United-stjerna Wayne Rooney er sterkt kritisk til dekningen av hans spkalte «fylleskandale». Foto: XPOSUREPHOTOS.COM / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Storm i ølglass» er begrepet mange i England har brukt om ståheien rundt Wayne Rooney den siste uka.

Bryllupsfesten hvor Rooney skal ha drukket seg «stupfull» ble fulgt av fotografier i den kulørte delen av britisk presse, og blir omtalt som «en skandale».

De samme nyhetsartiklene hevdet at han hadde ignorert spesifikke ordre fra den midlertidige landslagssjefen Gareth Southgate om å gå tidlig til sengs.

Ingen pålegg

Men nå tegnes det nok et bilde av hva som egentlig foregikk i kulissene - denne gang av BBC-journalist David Ornstein.

Ornstein blir sett på som en av de mest pålitelige journalistene i det lunefulle britiske presselandskapet, og mener å vite at Southgate aldri ga noen ordre til Rooney om at han skulle tidlig i seng.

Han sier også at Rooney aldri skal ha fått noe pålegg fra forbundet om å komme med en offisiell beklagelse slik mange har hevdet.

Manchester United-spissen kom riktignok med en unnskyldning via sin talsperson, men gjorde det senere klart at han synes dekningen av saken har gått over stokk og stein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer