Hevder Abramovitsj er i samtaler med Deschamps

Skal være andrevalg til Chelsea-jobben bak Guardiola.

DUKKER OPP SOM KANDIDAT: Ifølge Telegraph er Marseille-trener Didier Deschamps andrevalget til Roman Abramovitsj om han ikke får Pep Guardiola til å ta over som Chelsea-manager.Foto: SCANPIX/AFP/CHRISTOF STACHE
DUKKER OPP SOM KANDIDAT: Ifølge Telegraph er Marseille-trener Didier Deschamps andrevalget til Roman Abramovitsj om han ikke får Pep Guardiola til å ta over som Chelsea-manager.Foto: SCANPIX/AFP/CHRISTOF STACHEVis mer

Chelsea-eier Roman Abramovitsj har innledet samtaler med Marseille-trener Didier Deschamps med mål om å kunne hente franskmannen som manager, skriver Daily Telegraph.

Ifølge avisen er Deschamps andrevalg bak Josep Guardiola, som Abramovitsj trolig får problemer med å lokke bort fra Barcelona.

Sist Marseille-treneren var koblet til Chelsea, tapte han på målstreken for José Mourinho. Da hadde sistnevnte nettopp ledet Porto til finaleseier i mesterligaen over Deschamps' Monaco.

Mourinho er ikke på blokken til Abramovitsj denne gangen. Den styrtrike russeren skal ha snakket med Deschamps i løpet av de siste to ukene for å høre om han er tilgjengelig.

Franskmannen avsluttet spillerkarrieren i Chelsea og vant FA-cupen med klubben. Siden har han imponert som trener i Monaco, Juventus og Marseille, men inneværende sesong har vært elendig for Deschamps' lag. Marseille har ikke vunnet på ti kamper i serien og er langt bak plassene som gir spill i mesterligaen neste år.

Samtidig er det klart at Abramovitsj er skeptisk til å la den midlertidige manageren Roberto Di Matteo beholde jobben. Det til tross for at italieneren har tatt klubben til semifinale både i mesterligaen og FA-cupen.

(NTB)