Hevder Arsenal og Barca har Fabregas-avtale

Skal «hjem» neste sommer.

HJEM NESTE SOMMER? Spanske aviser skriver at Cesc Fabregas (t.v.) forlater Arsenal til fordel for gamleklubben Barcelona der han spilte fra han var 13 til 16 år gammel. Her er Arsenal-kapteinen i duell med Celtics Landry N"Guemo under gårsdagens Champions League-kvalikkamp. Foto: Graham Stuart, AFP/Scanpix
HJEM NESTE SOMMER? Spanske aviser skriver at Cesc Fabregas (t.v.) forlater Arsenal til fordel for gamleklubben Barcelona der han spilte fra han var 13 til 16 år gammel. Her er Arsenal-kapteinen i duell med Celtics Landry N"Guemo under gårsdagens Champions League-kvalikkamp. Foto: Graham Stuart, AFP/ScanpixVis mer

(Dagbladet.no): Den spanske avisa El Mundo Deportivo skriver at Barcelona og Arsenal har kommet til enighet om en overgang for Cesc Fabregas neste sommer.

Prisen skal ligge mellom 30 og 35 millioner euro - eller 260 og 305 millioner norske kroner.

Ifølge avisa vil Arsenals midtbanegeneral bli solgt tilbake til moderklubben allerede i løpet av denne måneden dersom Arsenal ikke kvalifiserer seg for Champions League, men etter 2-0 borte mot Celtic i går, er det selvsagt veldig lite sannsynlig.

Fabregas bidro selv sterkt til seieren, og dersom ryktene om at han ønsker seg hjem til fødebyen stemmer, vitner i alle fall det om stor profesjonalitet fra 22-åringen.

For selv om Fabregas offisielt bedyrer at han vil bli i Arsenal, hevder avisa Sport i dag at han sender SMSer til bekjente i Barcelona for å få dem til å fortsette å forsøke å kjøpe ham.

Fabregas er født i Barcelona, og spilte ungdomsfotball for Barca fra han var 13 til han som 16-åring ble hentet til London av Arsene Wenger i 2003.

Til tross for sin unge alder har han altå vært i Arsenal i seks sesonger allerede.

Dersom El Mundo Deportivos opplysninger er korrekte, minner denne avtalen om den som ble inngått mellom Manchester United og Real Madrid nesten ett år før Cristiano Ronaldo faktisk ble solgt.