Hevder Arsenal vil bruke 233 millioner på ny Wenger-kontrakt

- Vil gjerne bli her for alltid.

ARSENAL-SJEF:  Arsene Wenger. FOTO: NTB SCANPIX
ARSENAL-SJEF: Arsene Wenger. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Arsène Wengers kontrakt går ut etter denne sesongen. Nå skal klubbens fantastiske start ha overbevist styret om å gi franskmannen ny kontrakt.

Før sesongen måtte Wenger tåle massiv kritikk fra både fans og presse.

Arsenal har ikke vunnet ett eneste trofé siden FA-cupen i 2005, og i de senere sesongene har klubben solgt stjerner som Cesc Fàbregas, Robin van Persie og Samir Nasri uten å erstatte dem på en ordentlig måte.

Nå har tonen endret seg.

Klubbrekord Like før overgangsvinduet ble lukket sprengte Wenger Arsenals klubbrekord da han kjøpte tyske Mesut Özil fra Real Madrid for nærmere 400 millioner kroner. I tillegg har Mathieu Flamini vært en suksess etter at han kom tilbake til London i sommer etter fire år i Milan.

Siden tapet for Aston Villa i serieåpningen har Arsenal vunnet de fem neste kampene, og topper ligaen. De har også vunnet begge kampene i mesterligaen så langt.

Nå melder de engelske avisene Daily Mirror og Daily Mail at Wenger og klubben forbereder seg på å forhandle seg fram til en ny avtale for franskmannen.

- For alltid Kontrakten hans går ut etter denne sesongen, og det har blitt spekulert i om han skulle gi seg etter nærmere 18 år i sjefsstolen.

- Jeg skulle gjerne bli her for alltid, uttalte Wenger nylig da han ble spurt om det var aktuelt å forlenge oppholdet.

Ifølge avisene er det snakk om en treårskontrakt verdt 233 millioner kroner. Wenger vil i tilfelle få en lønnsøkning på nærmere fem millioner i året. (NTB)