Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Aston Villa vil bla opp 63 millioner for Johansen

18 måneder igjen av kontrakten.

PÅ VEI BORT FRA CELTIC?  Stefan Johansen. Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI BORT FRA CELTIC? Stefan Johansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den skotske utgaven av The Sun hevder i dag at Aston Villa har Celtic-spiller Stefan Johansen (25) i kikkerten. Klubben skal være villig til å bla opp fem millioner pund, eller 63 millioner kroner, for nordmannen.

Johansen - med ei fortid i Strømsgodset og Bodø/Glimt - har 18 måneder igjen av kontrakten med Celtic. Manager Ronny Deila ønsker å ha ham med videre. Men nå er Aston Villa blitt en utfordrer, melder The Sun.

- Også klubber i Bundesliga er interessert, skriver avisa.

Johansen ble kåret til årets spiller i Skottland forrige sesong. Denne sesongen har han ikke vært like god, og kritikken har haglet. I skotske aviser er han blitt stemplet som «Deilas gullunge» - en spiller som ikke røres uansett prestasjoner.

- For min del går det inn det ene øret og ut det andre, sa Johansen til Dagbladet i november. Men han innrømmet at han burde vært mer forsiktig og ikke spilt med skader.

Celtic er i posisjon til å vinne tre titler i Skottland denne sesongen. Johansen kom fra Strømsgodset i januar 2014.

Aston Villa er for tida bunnlaget i Premier League, og synes desperate etter forsterkninger. Opp til Sunderland og Newcastle på plassene foran er det henholdsvis seks og ni poeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media