PÅ VEI BORT FRA CELTIC?  Stefan Johansen. Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI BORT FRA CELTIC? Stefan Johansen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hevder Aston Villa vil bla opp 63 millioner for Johansen

18 måneder igjen av kontrakten.

(Dagbladet): Den skotske utgaven av The Sun hevder i dag at Aston Villa har Celtic-spiller Stefan Johansen (25) i kikkerten. Klubben skal være villig til å bla opp fem millioner pund, eller 63 millioner kroner, for nordmannen.

Johansen - med ei fortid i Strømsgodset og Bodø/Glimt - har 18 måneder igjen av kontrakten med Celtic. Manager Ronny Deila ønsker å ha ham med videre. Men nå er Aston Villa blitt en utfordrer, melder The Sun.

- Også klubber i Bundesliga er interessert, skriver avisa.

Johansen ble kåret til årets spiller i Skottland forrige sesong. Denne sesongen har han ikke vært like god, og kritikken har haglet. I skotske aviser er han blitt stemplet som «Deilas gullunge» - en spiller som ikke røres uansett prestasjoner.

- For min del går det inn det ene øret og ut det andre, sa Johansen til Dagbladet i november. Men han innrømmet at han burde vært mer forsiktig og ikke spilt med skader.

Celtic er i posisjon til å vinne tre titler i Skottland denne sesongen. Johansen kom fra Strømsgodset i januar 2014.

Aston Villa er for tida bunnlaget i Premier League, og synes desperate etter forsterkninger. Opp til Sunderland og Newcastle på plassene foran er det henholdsvis seks og ni poeng.