Hevder at Zlatan blir værende

- Han blir i PSG, sier agenten.

 BLIR:  Zlatans agent avviser at svensken er villig til å gå ned i lønn for å kunne returnere til italiensk fotball. Han blir i PSG, hevder agenten. Foto: AP Photo / David Vincent / NTB Scanpix
BLIR: Zlatans agent avviser at svensken er villig til å gå ned i lønn for å kunne returnere til italiensk fotball. Han blir i PSG, hevder agenten. Foto: AP Photo / David Vincent / NTB ScanpixVis mer

Zlatan Ibrahimovic blir i Paris St Germain etter å ha scoret 30 mål i 34 kamper for den franske toppklubben. Nå sier agenten hans at han blir i Paris.

Det har vært spekulasjoner rundt svensken - om han ønsker seg til en mer spennende og bedre liga enn den franske, men agenten til Zlatan sier det er avklart at han ikke skal noen steder.

- Han blir i PSG, sier svenskens agent.

- Det er i alle fall helt klart at han ikke kommer til å returnere til Italia. Jeg har også hørt det er blitt sagt at Zlatan er villig til å gå ned i lønn for å komme tilbake til italiensk fotball, men det er ikke tilfelle. Jeg har i alle fall aldri hørt han har sagt noe slikt, sier agenten Mino Raiola.

(NTB)