Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pierre-Emerick Aubameyang aktuell for Arsenal

Hevder Aubameyang nærmer seg Arsenal

Arsenal og Borussia Dortmund skal være nær en enighet om en overgangssum for måltyven Pierre-Emerick Aubameyang.

ARSENAL-AKTUELL: Ifølge tyske medier er det nært en enighet mellom Arsenal og Dortmund for Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: AP Photo/Martin Meissner
ARSENAL-AKTUELL: Ifølge tyske medier er det nært en enighet mellom Arsenal og Dortmund for Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: AP Photo/Martin Meissner Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det rapporterer flere tyske og britiske medier.

Tyske Kicker er så sikre på at Aubameyang er tapt for Dortmund at den benytter tittelen «Bye-bye, Auba» i sin utgave mandag.

Ifølge tyske Ruhr Nachrichten skal klubbene ha tatt sikte på å bli enige om en overgangssum på rundt 65 millioner euro. Britiske BBC og Sky Sports hevder på sin side å ha kilder på at summen trolig ligger på rundt 68 millioner euro.

Hvorvidt overgangen går i orden, skal samtidig bero på om Borussia Dortmund klarer å finne en erstatter for sin fremste målgjører.

Det skal således fortsatt ikke være helt utelukket at Arsenal-spissen Olivier Giroud inngår som en del av avtalen klubbene imellom. Enkelte medier har samtidig meldt at franskmannen skal ha motsatt seg et klubbskifte.

Ruhr News melder at også den tidligere Köln-spilleren Anthony Modeste skal være et aktuelt navn for Dortmund. Han spiller i øyeblikket for kinesiske Tianjin Quanjian, men skal ikke være fornøyd med tilværelsen der.

Overgangsvinduet stenger onsdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!