Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Barcelona-spillerne raser mot treneren: - Det virker som Messi vil ha ham bort

Ledelsen har innkalt til krisemøte, ifølge spanske medier.

MISFORNØYDE: Ifølge spanske medier skal flere av disse spillerne ønske trener Luis Enrique fjernet.  AFP PHOTO / LLUIS GENE
MISFORNØYDE: Ifølge spanske medier skal flere av disse spillerne ønske trener Luis Enrique fjernet. AFP PHOTO / LLUIS GENE Vis mer

(Dagbladet): Ifølge spanske medier er det fullstendig kaos i gigantklubben Barcelona. I går fikk sportsdirektør Andoni Zubizarreta sparken etter fire og et halvt år i jobben, før den levende legenden Carles Puyol sa opp stillingen sin som assisterende sportsdirektør.

Sent mandag kveld dukket det også opp rykter om at superstjerna Lionel Messi skal være misfornøyd, og at Chelsea vil forsøke å hente argentineren for om lag 2,3 milliarder kroner. Radiostasjonen RAC1 hevder det har fått styret til å innkalle til et krisemøte som skal avholdes i morgen.

Ifølge Expressen melder spanske Cadena Cope nå at også trener Luis Enrique sitter utrygt.

Ultimatum Flere av Barcelona-stjernene skal være svært misfornøyde med jobben Enrique har gjort siden han ble ansatt i sommer.

- Han er den verste treneren jeg har hatt, skal en nøkkelspiller ha fortalt, skriver Expressen.

Dette kommer i kjølvannet av det overraskende 1-0-tapet for David Moyes' Real Sociedad søndag kveld - et oppgjør hvor blant andre Messi og Neymar var henvist til benken fra start.

Selv om katalenerne ligger på 2. plass i La Liga, bare ett poeng bak ledende Real Madrid, som dog har én kamp mindre spilt, mener Cadena Cope å vite at Enrique har fått et ultimatum fra klubbledelsen.

Ordlyden er visst nok klar: Barcelonas resultater må bli bedre om den tidligere storspilleren skal få fortsette i stillingen sin.

- Overraskende C Mores Magnar Kvalvik jobber til daglig med spansk fotball. Kommentatoren forteller at han visste det har vært uroligheter i Barcelona-ledelsen, men at han ikke så det massive presset mot Enrique komme.

- At Enrique ser ut til å være under et så hardt press allerede, overrasker meg. Spesielt at han er så presset av sine egne spillere. Det virker jo som om Messi vil ha ham bort, sier Kvalvik til Dagbladet.

- Jeg har trodd at Barcelona har slitt litt sportslig fordi det var vanskelig for Enrique å få gjennom idéene sine, men nå virker det bare som om spillerne ikke er enige med ham og derfor vil ha ham fjernet, forteller Kvalvik.

Tror Messi blir Når det gjelder spekulasjonene om en mulig Messi-overgang til Chelsea, har kommentatoren fått med seg at ballvirtuosen nylig begynte å følge den engelske klubben på bildedelingstjenesten Instagram.

Kvalvik tror det kan ha vært et utspekulert trekk fra Messis side.

- Jeg har hørt teorier om at han begynte å følge Chelsea i går rett og slett for å legge mer press på Barcelona-ledelsen. Når Messi begynner å følge folk på Instagram, vet han at det blir mye oppmerksomhet rundt det. Men det virker litt for lettkjøpt at det skal være en reell interesse fra Messis side å gå til Chelsea. Jeg ser ikke noe realitet i det.

PRESSET: Etter 1-0-tapet mot Real Sociedad søndag kveld, økte presset på trener Luis Enrique. REUTERS/Vincent West
PRESSET: Etter 1-0-tapet mot Real Sociedad søndag kveld, økte presset på trener Luis Enrique. REUTERS/Vincent West Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media