Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Blackburn avslo Olympiakos-bud på Gamst

- Det kjenner jeg ikke til, sier agenten.

ÅPEN FRAMTID: Morten Gamst Pedersen forhandler om ny Blackburn-kontrakt, men skal man tro britiske medier er det også interesse fra andre klubber. Her er landslagsmannen i kamp med Sunderlands Kenwyne Jones. Foto: SCANPIX/AP/Scott Heppell
ÅPEN FRAMTID: Morten Gamst Pedersen forhandler om ny Blackburn-kontrakt, men skal man tro britiske medier er det også interesse fra andre klubber. Her er landslagsmannen i kamp med Sunderlands Kenwyne Jones. Foto: SCANPIX/AP/Scott Heppell Vis mer

(Dagbladet.no): Den britiske tabloidavisa The Sun hevder i dag at Blackburn har avvist et bud fra greske Olympiakos på Morten Gamst Pedersen.

Grekerne skal ha ønsket å hente den norske landslagsvingen til Hellas, men Sam Allardyce var ikke interessert i å slippe nordmannen, ettersom klubben nettopp solgte Stephen Warnock til Aston Villa.

- Dette kjenner jeg ikke til, sier Gamstens agent, Rune Hauge, til Dagbladet.

- Kjenner du til om det er interesse fra andre klubber om dagen?

- Ja, svarer Hauge, uten å ville utdype hva som ligger i det.

Morten Gamst Pedersen er inne i sitt siste kontraktår i Blackburn, og har vært i foreløpige resultatløse forhandlinger om en forlengelse.

- Jeg har det bra, føler meg bra og har hatt en veldig bra sommer. Vi snakker sammen, men jeg fokuserer på fotballen og lar agenten ta seg av det, sa Gamsten til Lancashire Evening Telegraph nylig (via Sky Sports).

Rune Hauge sier det ikke er noen forandring rundt nordmannens kontraktsituasjon. Gamst Pedersen slutter seg til den norske landslagstroppen i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media