Hevder Blanc blir PSG-trener

Blir presentert neste uke.

 ZLATANS NYE SJEF:  Laurent Blanc linkes til den ledige managerrollen i PSG av en fransk tv-kanal. FOTO: Scanpix / SERGEY DOLZHENKO
ZLATANS NYE SJEF: Laurent Blanc linkes til den ledige managerrollen i PSG av en fransk tv-kanal. FOTO: Scanpix / SERGEY DOLZHENKOVis mer

Laurent Blanc blir ny trener i Paris Saint-Germain. Det hevder en TV-kanal eid av klubbens qatarske eiere.

Ifølge BeInSport skal Blanc fredag ha blitt enig med PSG om det som trolig er en toårskontrakt. TV-kanalen mener å vite at de siste formalitetene blir gjort tidlig neste uke.

Blanc har vært uten trenerjobb siden han sluttet som landslagssjef for Frankrike etter et skuffende fotball-EM i fjor sommer.

45-åringen har sin trenererfaring på klubbnivå fra årene i Bordeaux mellom 2007 og 2010. Han ledet laget til frank seriegull i 2009.

Det er ventet at nåværende PSG-trener Carlo Ancelotti blir klar for Real Madrid så fort hans etterfølger er på plass. Den italienske gulltreneren gjorde det klart i mai at han ønsket seg bort fra Paris.

PSG har siden den gang jobbet hardt for å finne en ny trener. Kandidater som José Mourinho (Chelsea) og Rafael Benítez (Napoli) har begge gått til andre klubber den siste tiden. Forhandlingene med Russland-trener Fabio Capello brøt nylig sammen.

Danske Michael Laudrup har også blitt koblet til jobben. (NTB)