<strong>ETTERTRAKTET:</strong> Bob Bradley skal være aktuell som dansk landslagssjef når Morten Olsen gir seg neste sommer.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
ETTERTRAKTET: Bob Bradley skal være aktuell som dansk landslagssjef når Morten Olsen gir seg neste sommer. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Hevder Bob Bradley er i samtaler om å bli ny dansk landslagstrener

- Riktig tenkt, sier Stabæk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge danske Ekstrabladet er Bob Bradley en av ti kandidater til jobben som landslagstrener når Morten Olsen gir seg sommeren 2016.

Bradley har ifølge avisa blitt koblet til klubbtrenerjobber i både Aalborg og Midtjylland, og skal være blant de heteste kandidatene av de ti. Så het at det danske fotballforbundet, DBU, har innledet samtaler med Bradley om jobben, skriver Ekstrabladet.

På Nadderud har de ikke hørt noenting om den danske interessen.

- Nei, vi har ikke vært i kontakt med det danske fotballforbundet, sier sportssjef i Stabæk fotball, Inge André Olsen, til Dagbladet.

DBU ønsker ikke å uttale seg om hvilke kandidater de snakker med om den ledige landslagsjobben. Ifølge Ekstrabladet er Michael Laudrup, Morten Wieghorst og Åge Hareide andre aktuelle kandidater.

Sportssjefen i Stabæk mener derimot Bradley er et smart valg, om danskene skulle falle ned på ham. Spesielt etter at omstruktureringen i DBU har medført massive kostnadskutt for de røde og hvite landslagsgutta.

- Jeg syns jo at dersom de har ham på lista, så er det veldig riktig tenkt. Han er en meget god trener som har bevist at han får mye ut av små ressurser. Hvis Danmark vil til EM eller VM igjen er Bob sånn sett mannen til å gjøre det. Om han vil bli landslagstrener igjen, da. Det tør jeg ikke si noe om, sier Olsen til Dagbladet.

Bob Bradley har tidligere vært landslagssjef i både USA og Egypt, og er jaktet av flere klubber etter suksessen hans i Stabæk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer