Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Bob Bradley er på vei til fransk fotball

I sluttforhandlinger med Le Havre.

ETTERTRAKTET: Bob Bradley settes i forbindelse med stadig flere klubber. Nå er det fransk fotball og Le Havre som skal være aktuell.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ETTERTRAKTET: Bob Bradley settes i forbindelse med stadig flere klubber. Nå er det fransk fotball og Le Havre som skal være aktuell.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det velrennomerte franske fotballmagasinet France Football melder i dag at Stabæk-trener Bob Bradley er i sluttforhandlinger med den franske Ligue 2-klubben Le Havre AC.

Ifølge France Football skal Bradley være svært fristet av tilbudet fra Le Havre, ikke minst fordi klubbens nye eier, Vincent Volpe, er amerikansk.

I tillegg, skriver France Football, er Bradley frankofil og ville elsket et opphold i Frankrike. Volpe står klar med inntil 10 millioner friske euro til spillerinvesteringer for å få klubben, som i øyeblikket ligger midt på tabellen i Ligeu 2, opp igjen i det øverste franske selskapet.

Volpe skal også ønske å bygge klubben med flest mulig amerikanere i nøkkelroller. Bradleys internasjonale erfaring gjør ham til Volpes førstevalg, men han skal også ha flere franske backup-løsninger klare dersom Bradley velger å takke nei til tilbudet fra klubben.

Ifølge France Football skal Bradley ha lovet Le Havre et endelig svar når Tippeligaen er ferdigspilt, men ifølge Nettavisen har ikke Stabøks sportslige leder, Inge Andre Olsen, hørt noe om Le Havre-interessen.

— Hvis Bob er i konkrete samtaler med klubber, så informerer han om det. Vi har ingen hemmeligheter for hverandre. Vi informerer hverandre om hva som skjer, sier han til Nettavisen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!