Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Philip Zinckernagel aktuell for Bodø/Glimt

Hevder Bodø/Glimt blar opp millionbeløp for midtbanespiller

Philip Zinckernagel forlater Sønderjyske til fordel for Bodø/Glimt, melder dansk BT. Avisen erfarer at Glimt betaler 1,9 millioner kroner for midtbanespilleren.

BLAR OPP: Danske BT mener å vite at Bodø/Glimt og trener Kjetil Knutsen blar opp for Philip Zickernagel. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
BLAR OPP: Danske BT mener å vite at Bodø/Glimt og trener Kjetil Knutsen blar opp for Philip Zickernagel. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trolig blir overgangen bekreftet fredag. Det skriver både BT og Avisa Nordland.

Zinckernagel ankom Bodø onsdag. 23-åringen har de to siste sesongene spilt for Sønderjyske. Danskens overgangen til norsk fotball blir god butikk for superligaklubben.

BT har kilder på at Bodø/Glimt punger ut 200.000 euro for den offensive midtbanespilleren. Det tilsvarer litt over 1,9 millioner kroner. Sønderjyske hentet Zinckernagel billig fra FC Helsingør i 2016.

- Vi har gitt Philip lov til å se etter muligheter i utlandet. Philip har over tid gitt uttrykk for at han vil prøve seg i utlandet, så vi har jobbet etter den planen. Nå har muligheten kommet, så får vi se om alt faller på plass, sier Sønderjyskes sportssjef Hans Jørgen Haysen til BT.

Bodø/Glimt er tilbake i Eliteserien etter en sesong i 1. divisjon.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!