<strong>BLIR I AUSTRALIA?:</strong> Usain Bolt har vært på prøvespill i Australia den siste måneden og skal ha blitt tilbudt kontrakt. Her feirer han et av sine mål i en treningskamp. Foto: NTB scanpix
BLIR I AUSTRALIA?: Usain Bolt har vært på prøvespill i Australia den siste måneden og skal ha blitt tilbudt kontrakt. Her feirer han et av sine mål i en treningskamp. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bolt tilbudt toårs-kontrakt av Central Coast Mariners

Hevder Bolt har blitt tilbudt toårskontrakt - treneren aner ingenting om det

Usain Bolts drøm om å bli profesjonell fotballspiller er et steg nærmere etter at han skal ha blitt tilbudt en proffkontrakt av Central Coast Mariners.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Central Coast Mariners har tilbudt Usain Bolt en profesjonell toårskontrakt etter at han imponerte på prøvespill i den australske fotballklubben.

Det sier i alle fall agenten til verdens raskeste mann, Ricky Simms.

32 år gamle Bolt scoret også to mål i en treningskamp for laget forrige helg, men var ikke i troppen i Mariners siste kamp mot Brisbane Roar, da han ifølge News Corp Australia vurderte hva han skulle gjøre videre.

Nå skal han imidlertid ha fått et offisielt tilbud fra Mariners.

- Jeg kan bekrefte at Usain har blitt tilbudt en kontrakt av Central Coast Mariners, sier Simms til ESPN.

Mariners' daglige leder Shaun Mielekamp skal ha lagt fram kontraktstilbudet denne helga. Bolt har allerede takket nei til et kontraktstilbud fra maltesiske Valletta FC, nå er spørsmålet om han ønsker å spille i den australske A-League.

Om dette fortsatt bare er et PR-stunt fra Mariners side eller om de faktisk anser Bolt som et reelt alternativ i tellende kamper er fortsatt noe uvisst.

Etter deres siste kamp hvor laget spilte uavgjort mot et annet A-League-mannskap ga Central Coast-trener Mike Mulvey inntrykk av at han er usikker på om Bolt forsvarer en plass på laget.

- Om du ser spillerne vi brukte framme i dag, må du spørre deg selv om han virkelig ville fått spilletid her, ikke sant?, sa Mulvey.

På spørsmål om et kontraktstilbud til Bolt virket treneren helt uvitende.

- Jeg forstår hvor viktige denne historien er for resten av verden. Det du snakker om er bare ren spekulasjon, jeg aner ikke noe om hva du snakker om og det er hele sannheten, sa Mulvey forrige helg.

Bolt var tidligere denne sesongen og trente med Strømsgodset i juni, men det var først og fremst for å komme seg i bedre fotballform.

De siste ukene har Bolt holdt til i Australia for å jakte fotballdrømmen. Bolt har tidligere uttalt at han ønsker å spille for Manchester United, som er den jamaicanske sprintkongens favorittklubb.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer