Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder bulgarsk mafia ville ta Berbatovs kone og datter

United sendte privatfly, skriver britisk avis.

FIKK HJELP: Manchester United har sørget for at sikkerheten rundt Dimitar Berbatov er skjerpet, skriver Daily Mirror. Her er spissen sammen med Alex Ferguson, United-manager. Foto: AFP PHOTO/Glyn Kirk
FIKK HJELP: Manchester United har sørget for at sikkerheten rundt Dimitar Berbatov er skjerpet, skriver Daily Mirror. Her er spissen sammen med Alex Ferguson, United-manager. Foto: AFP PHOTO/Glyn Kirk Vis mer

||| (Dagbladet): Manchester United-spiss Dimitar Berbatov måtte rømme Bulgaria for halvannen uke siden, skriver britiske Daily Mirror i dag. Opplysningene gjengis også i andre aviser i Storbritannia.

Årsaken skal være trusler fra organisert kriminalitet i Sofia. 28-åringen bekrefter ikke påstandene. Det gjør heller ikke Manchester United.

Ifølge avisa var truslene konkrete. Dersom spissen ikke betalte omlag 4,5 millioner ville den bulgarske mafian kidnappe hans kone Elena og parets lille datter Dea.

Nå er den tidligere Spurs-angriperen tilbake i England, med kone og barn. Det hevdes at familien fløy hjem fra Bulgaria i et privatfly leid inn av United.

- Dimi er fortsatt bekymret for familien sin, han har lovet naboer penger hvis de legger merke til mistenkelige personer rundt huset hans, sier en familievenn til Daily Mirror.

Berbatov skal ha blitt kidnappet også som 18-åring, på oppdrag fra en rivaliserende klubb som ville ha hans underskrift. Han endte opp i CSKA Sofia, før turen gikk til bundesligaen og Bayer Leverkusen i 2001.

Spissen kostet United omlag 300 millioner kroner da han ble kjøpt fra Tottenham i august i fjor. Så langt har han scoret 18 mål på 58 kamper for rødtrøyene.

Berbatov var ubenyttet reserve da United slo Portsmouth 4-1 borte lørdag. Spissen har slitt med en kneskade og har ikke startet for United i serien siden 31. oktober.

48 LANDSLAGMÅL: Ingen har nettet mer for Bulgaria enn Dimitar Berbatov. Foto: AFP/ DIMITAR DILKOFF
48 LANDSLAGMÅL: Ingen har nettet mer for Bulgaria enn Dimitar Berbatov. Foto: AFP/ DIMITAR DILKOFF Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media