Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Chelsea holder ekstraordinært styremøte om Mourinhos framtid i dag

Får han sparken?

PÅ VEI UT?: Chelseas eier, Roman Abramovich, avholder i dag ekstraordinært styremøte om José Mourinhos framtid, melder engelske aviser. Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI UT?: Chelseas eier, Roman Abramovich, avholder i dag ekstraordinært styremøte om José Mourinhos framtid, melder engelske aviser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er ingen i Chelsea som kan si med sikkerhet at det er José Mourinho som står på sidelinja og leder Chelsea i lørdagens kamp mot Sunderland, skriver engelske Times.

Påstandene fra avisa kommer samtidig som Daily Mail melder at Chelseas mektige eier, russiske Roman Abramovich, i dag avholder et ekstraordinært styremøte.

Etter alle solemerker er det José Mourinhos framtid som står på agendaen på styremøtet. Mandagens tap mot serieleder Leicester er bare nok et tap i en lang rekke triste kamper for Chelsea-fansen denne sesongen.

Kommer styret fram til at Mourinho ikke lenger har en framtid i Chelsea, betyr det at Abramovich må åpne lommeboka på vidt gap. Med fire år igjen i kontrakten, må klubben punge ut 400 millioner kroner i fallskjerm til portugiseren.

I så fall blir det andre gangen russeren må betale for å kvitte seg med Mourinho. Da portugiseren fikk sparken i 2007 skal han ha blitt betalt 16 millioner pund for å dra sin kos.

I tillegg skal Abramovich i etterkant ha sendt 52-åringen en Ferrari, som takk for jobben, skriver Daily Mail.

Til tross for den begredelige sesongen så langt, har spillerne, hvertfall utad, stått ved sin managers side.

Ikke bare er det på resultatsiden det har skortet for Mourinho denne sesongen. Så langt har hans mange andre påfunn også påvirket klubben, blant annet den lange feiden med lagets tidligere lege, Eva Carneiro, en rekke bøter fra FA - og portugiseren har måttet finne seg i å se kamper fra tribuna etter å ha forsøkt å ta seg inn i dommergarderoben i pausa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media