VIL TIL REAL: David de Gea ønsker seg hjem til Madrid. Nå ser det ut til at en overgang kan gå i orden før overgangsvinduet stenger tirsdag. Foto:
Reuters / Andrew Yates
VIL TIL REAL: David de Gea ønsker seg hjem til Madrid. Nå ser det ut til at en overgang kan gå i orden før overgangsvinduet stenger tirsdag. Foto: Reuters / Andrew YatesVis mer

Hevder de Gea blir Real Madrid-spiller før overgangsvinduet stenger

Ryktebørsen.

(Dagbladet): Tirsdag stenger det internasjonale overgangsvinduet, noe som vil si at klubbene har mye å henge fingrene i gjennom helga.

Først og fremst er det den evinnelige floka rundt David de Gea som må løses.

TIL PREMIER LEAGUE?: Paul Pogba.
TIL PREMIER LEAGUE?: Paul Pogba. Vis mer

Stjernekeeperen er et naturlig førstevalg i Manchester United, men har de siste kampene blitt plassert på sidelinja. Spanjolen ønsker seg nemlig bort - hjem - til Madrid. Real Madrid da, altså. Ifølge Mirror kan den overgangen bli en realitet innen mandag.

Tirsdag skal nemlig Real Madrid ha lagt inn et nytt bud på Manchester Uniteds sisteskanse. Selv om det ikke møter Uniteds ønske på 35 millioner pund, skal budet på 30 være i nærheten.

Ellers har det vært stor spenning rundt Everton-back John Stones. Spesielt Chelsea skal være interessert og Stones har bedt om å få gå, men deres bud har blitt avvist av de blå fra Liverpool.

- Everton FC har avslått en overgangssøknad fra John Stones. Siden overgangsvinduet åpnet har vi avslått alle bud. John er ikke til salgs. Han kommer fortsatt til å være et verdifullt medlem av vår stall, sa styreformann Bill Kenwright torsdag. Manager Roberto Martinez sa fredag at Stones er en del av troppen inn i Premier League-helga.

BLIR I EVERTON: John Stones. Foto: Action Images / Lee Smith
BLIR I EVERTON: John Stones. Foto: Action Images / Lee Smith Vis mer

Ellers skal både Chelsea og Manchester City være veldig interesserte i å sikre seg Paul Pogba før overgangsvinduet stenger.