Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder De Gea mistrives og vil bort fra United

Kobles til Real Madrid.

PÅ VEI BORT?: Manchester Uniteds David de Gea kan være på vei bort fra klubben, skriver spanske medier. Real Madrid kan bli neste stoppested. Foto:  AFP PHOTO/ANDREW YATES
PÅ VEI BORT?: Manchester Uniteds David de Gea kan være på vei bort fra klubben, skriver spanske medier. Real Madrid kan bli neste stoppested. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

(Dagbladet): Manchester United-målvakten David De Gea (21) sto i mål i 4-2-seieren mot Stoke lørdag, men den spanske keeperen har blitt benket til fordel for Anders Lindegaard i flere oppgjør denne sesongen.

Nå melder spanske El Confidencial at De Gea kan være på vei bort fra United.

21-åringen kom fra Atletico Madrid i fjor sommer, men har ifølge nettstedet ikke funnet seg til rette i England. Blant annet bor kjæresten hans fortsatt i Spania.

Selv om De Gea kom fra de hvite og røde fra Madrid i fjor - er det likevel rivalen Real Madrid som nevnes som den heteste kandidaten til å sikre seg målvakten.

Ifølge El Confidencial har De Gea kontaktet agenten Jorge Mendes som skal se på muligheten for en Spania-retur.

Også en annen United-spiller kobles til spansk fotball og Madrid.

Daily Mail skriver i dag at Javier Hernandez er ønsket av Atletico Madrid. Den meksikanske spissen har ikke fått mye spilletid denne sesongen etter overgangen til Robin van Persie.