SALT I SÅRET:  Wolverhampton-kaptein Karl Henry sier spillerne er svært fornøyde med klubbens nye manager - og hevder at de hadde ligget i toppen av Championship-tabellen om det ikke hadde vært for Ståle Solbakken.  Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpix
SALT I SÅRET: Wolverhampton-kaptein Karl Henry sier spillerne er svært fornøyde med klubbens nye manager - og hevder at de hadde ligget i toppen av Championship-tabellen om det ikke hadde vært for Ståle Solbakken. Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpixVis mer

Hevder de ville toppet tabellen uten Solbakken

Wolves-kapteinen skylder bunnplasseringen på nordmannen.

Det var en skuffet Ståle Solbakken som fikk sparken i Wolverhampton 5. januar. Han var oppgitt over at han ikke fikk prøve å snu klubbens sviktende resultater.

Nå har kaptein Karl Henry gått ut med påstander som muligens vil strø mer salt i såret.

- Ville vært i andre enden I en artikkel på Championship-klubbens hjemmeside, forteller kaptein Karl Henry om sesongen som ikke har gått som planlagt.

Og han legger ikke skjul på at han er fornøyd med at klubben byttet ut nordmannen med Dean Saunders.

- Guttene liker den nye manageren. Han er en god manager, og hadde vi hatt han fra starten av sesongen, ville vi vært i andre enden av tabellen, hevder Karl Henry.

Ned tre plasser Da Solbakken forlot ulvene i januar lå de på 18. plass. Nå er de nede på 21. plass - en plass over direkte nedrykk til League One.

Henry som har vært gjennom tre managere på tolv måneder, sier til hjemmesiden at han har troen på at klubben vil komme seg opp fra bunnen, under lederskapet av Saunders.

- Det er tøft nå som resultatene går mot oss. Det er katastrofalt, men vi vil klare oss. Vi må bare forsette og beholde troen på at vi kan komme oss ut av dette, sier kapteinen.