Hevder Deila vil hente «Mix» til Celtic

- Prøvd å kjøpe ham tidligere.

ØNSKET: Mikkel Diskerud er en av spillerne som skal stå på Ronny Deilas ønskeliste i Celtic. Foto: REUTERS/Stephen Lam/Files/NTB Scanpix
ØNSKET: Mikkel Diskerud er en av spillerne som skal stå på Ronny Deilas ønskeliste i Celtic. Foto: REUTERS/Stephen Lam/Files/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mikkel «Mix» har fortsatt til gode å få vist seg fram på fotballens aller største scene i Brasil da han har blitt sittende som ubenyttet reserve i begge VM-kampene til USA så langt.

Men likevel er det overgangsrykter knyttet til Rosenborg-spilleren. Kanskje ikke så rart når det er Ronny Deila som er den aktuelle interessenten.

Den skotske avisa The Sun (krever innlogging) skriver i dag at 23-åringen, hvis kontrakt går ut etter årets sesong, er ønsket på Celtic Park, og at han kan gå billig.

Prisen de opererer med er omlag 2,5 millioner norske kroner.

Dette er visstnok heller ikke første gang midtbanespilleren er i skottenes søkelys. Allerede som 17-åring skal han ha vekket interesse på andre enden av Nordsjøen.

Deila skal også være en langvarig tilhenger av Mix. Pappa og agent Pål Diskerud sier til avisa at Strømsgodset forsøkte å hente han for noen år tilbake.

- Jeg kan bekrefte at Ronny forsøkte å hente Mikkel da han var på lån til belgiske Gent fra Stabæk. Jeg kjenner Ronny og det var diskusjoner om han skulle til Strømsgodset, men Rosenborg var bedre for ham økonomisk, sier han.

USA spiller sin siste gruppespillkamp mot Tyskland på torsdag. Med uavgjort eller seier er Mix og resten av «The Yanks» videre til åttedelsfinale.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer