Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder «Den tyske Messi» vil til Liverpool - i overgang til spottpris

Mario Götze kan gjenforenes med Jürgen Klopp.

TIL LIVERPOOL?: Britiske medier hevder i dag at Mario Götze har lyst til å gjenforenes med sin gamle sjef Jürgen Klopp i Liverpool. NTB Scanpix
TIL LIVERPOOL?: Britiske medier hevder i dag at Mario Götze har lyst til å gjenforenes med sin gamle sjef Jürgen Klopp i Liverpool. NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kalenderen viser ikke engang april, men en av sommerens overgangsføljetonger kan allerde være i gang. 

Det har blitt hevdet en stund at Liverpool er interessert i å koble Jürgen Klopp og Bayern München-spilleren Mario Götze igjen - etter et svært fruktbart samarbeid i Borussia Dortmund mellom 2008 og 2013.

Billigsalg? Nå skriver både The Guardian og Daily Express at Liverpool tror de skal få hentet «Den tyske Messi» for så lite som mellom 15 og 20 millioner pund til sommeren.

Den tyske gullhelten fra VM-finalen i 2014 har vært plaget med skader og slitt benken hos Bayern München det siste året. Siden oktober i fjor har han bare startet én kamp, og har bare ett år igjen av kontrakten sin.

Målfarlig Liverpool er desperate etter å få inn målfarlige spillere i troppen etter en berg-og-dal-bane av en sesong med høye topper og dype daler - noe Götze over flere sesonger har bevist at han er. 

Det er under Pep Guardiola, som snart tar over Manchester City, at den tyske 23-åringen ikke har fått særlig med spilletid. Men til tross for managerbytte og Carlo Ancelotti inn skal Götze ifølge de britiske mediene foretrekke en gjenforening med sin gamle sjef over en ny sjanse på Allianz Arena.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart