- TAR OVER: Telegraph skriver at Guus Hiddink tar over Chelsea på midlertidig basis. Foto: ITAR-TASS / Artyom Korotayev / NTB Scanpix
- TAR OVER: Telegraph skriver at Guus Hiddink tar over Chelsea på midlertidig basis. Foto: ITAR-TASS / Artyom Korotayev / NTB ScanpixVis mer

Hevder denne mannen tar over Chelsea

Guus Hiddink.

(Dagbladet): José Mourinho er ferdig som manager i Chelsea etter oppsiktsvekkende svake resultatet denne sesongen. Det bekreftet klubben i ettermiddag.

«Både José og styret er enige om at resultatene ikke har vært gode denne sesongen, og mener at det beste for begge sider er at de går hver sin vei», skriver klubben i en pressemelding.

Spørsmålet nå er hvem som skal lede Chelsea i kampen mot nedrykk, og om den neste sjefen blir ansatt på midlertid eller mer langsiktig basis.

Ledig Hiddink Telegraph skriver i ettermiddag at Chelsea kommer til å tilby Guus Hiddink jobben som midlertidig manager etter Mourinhos exit.

Nederlandske Hiddink hadde samme jobb i klubben i 2009 etter at Luiz Felipe Scolari fikk fyken. 69-åringen er for tida uten jobb, etter at han ga seg som Nederland-sjef i juni etter at laget - utrolig nok - mislyktes med å ta seg til EM.

Telegraph melder samtidig at Atletico Madrid-boss Diego Simeone er førstevalget når en mer langsiktig manager skal ansettes. Argentineren har hatt enorm suksess i den spanske hovedstaden, og er en av de mest ettertraktede unge managerne i fotballen.

Conte på lista En rekke andre navn nevnes også hyppig på ryktebørsen i England. Italia-sjef Antonio Conte skal være et navn på Chelseas liste.

Også Juande Ramos (!), Saints-sjef Ronald Koeman og Sevilla-trener Unai Emery skal stå på lista.

FERDIG: Chelsea og José Mourinho har blitt enige om å gå hvert til sitt. Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Chelsea og José Mourinho har blitt enige om å gå hvert til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer