PÅ VEI TIL ROMERIKE: Elfsborg-trener Magnus Haglund, her under Europa League-kvalik mot Aalesund, skal være på vei til Lillestrøm.
Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
PÅ VEI TIL ROMERIKE: Elfsborg-trener Magnus Haglund, her under Europa League-kvalik mot Aalesund, skal være på vei til Lillestrøm. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / ScanpixVis mer

Hevder denne mannen tar over LSK

Og Stabæk-Lennartsson skal være på vei til gamleklubben hans.

(Dagbladet): Den svenske avisa Borås Tidning og lokalavisa Romerikes Blad hevder å vite at Elfsborg-trener Magnus Haglund er i sluttforhandlinger med Lillestrøm, og kan bli presentert som klubbens nye trener i løpet av uka.

Haglund hadde sin siste trening med Elfsborg i går, og er foreløpig forsiktig med å uttale seg om saken.

- Jeg har ingen kommentarer rundt Lillestrøm. Alt kommer til å bli avgjort i løpet av noen dager, sier han.

Lillestrøm på sin side bekrefter at en ansettelse nærmer seg, uten å bekrefte Haglund som mannen.

- Jeg er ganske sikker på at vi vil ha noe klart før søndagens kamp mot Fredrikstad. Foreløpig er det ikke noe klart, men vi mener det er en god mulighet for at vi kommer i mål før den siste seriekampen, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til rb.no.

Lennartsson til Sverige igjen?
Samtidig hevder samme svenske avis at det er Stabæks Jørgen Lennartsson som skal ta over Magnus Haglunds gamle jobb i Elfsborg.

Ifølge Borås Tidning reiser klubbsjef Stefan Andreasson til Oslo for å forhandle ferdig i morgen, og Lennartsson kan bli presentert allerede neste uke.

- Vi jobber selvfølgelig med å løse trenerspørsmålet. Jeg snakker ikke om navn før alt er klart, og det er ikke så mye mer å si akkurat nå. Vi har satt som mål å ha løst dette innen november er over, og det gjelder fortsatt, sier Andreasson til avisa.

Magnus Haglund sier imidlertid dette:

- Jeg tror det ville vært et kjempebra navn. Han har kunnskapen, og fikk internasjonal erfaring med U21-landslaget, som er viktig med tanke på Elfsborgs målsetninger. Han kommer inn godt rustet til jobben om det skulle bli sånn.

Tøft
Stabæks økonomiske utfordringer fører til store kutt før neste sesong, og det har lenge vært klart at også Jørgen Lennartsson kan følge flere spillere ut døra i Bærum.

Sportssjef Inge Andre Olsen sier til Dagbladets papirutgave i dag at han er fullt klar over at Lennartsson kan forsvinne.

- Posisjonen vi er i er tøff som faen, det er ikke til å stikke under en stol. Det blir et stort bortfall på inntekter, og da kan vi ikke lukke øynene lenger og fortsette. Vi må tilpasse oss en ny virkelighet, sier Olsen.

Dagbladet har ikke oppnådd kontakt med Stabæk-sportssjefen i morgentimene i dag.

ERSTATTER? Ifølge Borås Tidning er Jørgen Lennartsson aktuell for å erstatte Haglund i Elfsborg.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
ERSTATTER? Ifølge Borås Tidning er Jørgen Lennartsson aktuell for å erstatte Haglund i Elfsborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer