Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder dette badedraktbildet avslører MMA-stjernas planer

Tatoveringer på håndleddene.

KROPPSMALING: Britiske aviser mener tatoveringer på håndleddene avslører at MMA-stjerna Ronda Rousey deltar i årets Sports Illustrated Swimsuit. Foto: NTB Scanpix
KROPPSMALING: Britiske aviser mener tatoveringer på håndleddene avslører at MMA-stjerna Ronda Rousey deltar i årets Sports Illustrated Swimsuit. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ronda Rousey (28) var innblandet i en av fjorårets store kampsport-overraskelser da hun mistet MMA-tronen til Holly Holm (34).

Rousey var nedbrutt og ville ikke snakke etter den store nedturen og enkelte spekulerte i om profilen ville bort fra UFC-sirkuset.

Nå er det Rousey tilbake i amerikanske og britiske medier etter at et bilde av en tilsynelatende anonym person ble lagt ut på sosiale medier av magasinredaktøren MJ Day.

Bildet viser en kvinne fotografert bakfra, men tatoveringer på håndleddene avslører trolig identiteten. MJ Day er redaktør for magasinet «Sports Illustrated Swimsuit issue» som årlig publiserer ulike profiler i badetøy.

- Setter fyr på nettet Rousey var en del av magasinet i 2015 - og nå er britiske tabloidaviser sikre på at MMA-stjerna også blir avbildet i år:

- En naken-teaser av Roustey tar internett med storm, skriver Daily Mail.

- Ronda Rouseys bakdel setter fyr på internett - men er det henne? spør Daily Star.

Profilert Sports Illustrated har verken bekreftet eller avkreftet at Rousey deltar i årets utgave. Men Rouseys kroppsmaling på håndleddene fra 2013 har trolig avslørt sannheten.

Here it is : kodokan flower on the right, octagon on the left by @Hilmartattoos

Et bilde publisert av rondarousey (@rondarousey)
Rousey har tidligere vært en allsidig utøver som også jobber som modell og skuespiller. I OL i Beijing i 2008 tok hun bronse i judo i 70-kilosklassen. Hun har også sølv fra VM i judo i samme vektklasse i 2007. Hun har også flere seirer fra de panamerikanske lekene og er tidligere UFC-mester i bantamvekt.

PS: MMA er en av de raskest voksende idrettene i verden. Det er en fullkontakt idrett som bruker teknikker fra boksing, brasiliansk jiu-jitsu, Muay Thai, bryting og judo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media