Thomas Tuchel til Arsenal?

Hevder dette er Arsenals neste manager

Thomas Tuchel koblet til engelsk fotball.

ARSENAL-SJEF? Thomas Tuchel blir ikke Bayern Münchens nye hovedtrener. Han er i stedet i ferd med å signere for Arsenal. Foto: Reuters / Michaela Rehle Livepic/File Photo
ARSENAL-SJEF? Thomas Tuchel blir ikke Bayern Münchens nye hovedtrener. Han er i stedet i ferd med å signere for Arsenal. Foto: Reuters / Michaela Rehle Livepic/File Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thomas Tuchel blir ikke Bayern Münchens nye hovedtrener. Han er i stedet i ferd med å signere for Arsenal.

Det er den tyske storavisen Bild som søndag skriver at Tuchel ikke er aktuell som Bayern-manager. Samtidig melder fotballmagasinet Kicker at den tidligere Borussia Dortmund-sjefen avløser Arsène Wenger som manager i Arsenal.

Tuchel skal ha takket nei til å bli manager i Bayern etter å ha gitt beskjed om at han har forpliktet seg til en annen klubb. Den klubben skal altså være Arsenal.

Arsène Wenger har kontrakt med Arsenal ut neste sesong. Når Tuchel eventuelt erstatter franskmannen, skriver ikke Kicker noe om. Arsenal har imidlertid en skuffende sesong bak seg.

Bayern München lot på sin side Carlo Ancelotti gå i september og hentet Jupp Heynckes ut av pensjonstilværelsen som en midlertidig løsning ut sesongen. Heynckes ønsker ikke å bli værende også neste sesong, og Bayern München er derfor på jakt etter en ny hovedtrener.

Tidligere Mainz- og Borussia Dortmund-trener Tuchel var sett på som den heteste kandidaten til å ta over München-laget, mens Hoffenheims Julian Nagelsmann, Ralph Hasenhüttl (Leipzig) og Niko Kovac (Eintracht Frankfurt) også har vært nevnt som mulige kandidater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer