Hevder dette er avtalen

Martin Ødegaard (22) kan bli klar for Arsenal i dag. London-klubbens avtale med Real Madrid strekker seg angivelig fram til 30. juni.

PRØVER LYKKEN IGJEN: Martin Ødegaard er på vei til Arsenal. Video: Ljosland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Martin Ødegaard skal ha gjennomført medisinske tester i London de siste 24 timene. Låneavtalen mellom Real Madrid og Arsenal ventes å bli offentliggjort om ikke lenge, kanskje tirsdag.

Arsenal møter Southampton på St. Mary's Stadium i kveld. Ødegaard skal ikke være aktuell der. Men rapporter i England tyder på at han slipper karantene, og kan slutte seg til troppen så å si umiddelbart.

Den spanske storavisa AS skriver i dag at låneavtalen strekker seg fram til 30. juni. Arsenal må angivelig ut med to millioner euro - eller 20 millioner kroner - for å låne den offensive midtbanespilleren de neste fem månedene.

Dette var det samme Real Sociedad betalte Real Madrid da Ødegaard gikk på lån til klubben i 2019. Men denne summen gjaldt for hele sesongen.

AS trykker i dag et bilde av Ødegaard på reisefot med caps og ryggsekk. Avisa skriver at Arsenal må betale hele lønna til nordmannen - uten at det nevnes et beløp.

I avtalen er det ingen kjøpsopsjon, men det er ventet at det vil bli tatt en ny vurdering når låneavtalen går ut.

Framtida etter sommeren vil være avhengig av Ødegaards prestasjoner i Arsenal, situasjonen i Real Madrid på dette tidspunktet - og en totalsum av hva alle parter tenker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer