Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder dette er Klopps krav for å ta over Liverpool

Vil ha kontroll.

 AKTUELL:  Jurgen Klopp er aktuell for å ta over som Liverpool-manager. Foto: NTB Scanpix
AKTUELL: Jurgen Klopp er aktuell for å ta over som Liverpool-manager. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Liverpool sparket i går kveld Brendan Rodgers. Nyheten kom etter 1-1 kampen mot Everton, men de amerikanske eierne skal ha bestemt seg for at dette felte han uka før oppgjøret.

- Vi takker Brendan Rodgers for det han har tilført klubben og vil gjerne uttrykke vår takknemlighet for den harde jobben han har gjort, skrev Liverpool i et innlegg signert eier John W Henry, styreleder Tom Werner og klubbpresident Mike Gordon.

Har et krav Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti er begge ledige på markedet, og er naturlig nok blitt oddsfavoritter til å ta over jobben.

Og i dag bekrefter Sky Sports at Liverpool er i kontakt med begge managerne.

Ifølge Daily Mail er Jürgen Klopp interessert i jobben, men han har ett krav til Merseyside-klubben:

Han skal ha full kontroll over kjøp og salg av spillere.

Liverpool har en overgangskomité som er med og tar avgjørelsene om nye spillere. Den består av både speidere, trenere, en representant fra eierne, og manageren selv.

Rodgers skal ha blitt overkjørt av komiteen flere ganger i løpet av sin periode i klubben.

Dette er ikke aktuelt for Klopp, skriver nå flere britiske medier.

Klopp skal ikke ha noe problemer med å få råd og diskutere, men skal ha vært klar på at det er hans ord blir som en lov hvis han skal ta over laget fra Beatles-byen.

Ikke interessert ESPN skriver i dag at Liverpool også har vært i kontakt med Carlo Ancelotti, men manageren har gitt utrykk for at han ikke skal være villig til å ta over en klubb som ikke er i Champions League, skriver den amerikanske sportsgiganten.

 NEI,TAKK  Carlo Ancelotti er ikke interessert i Liverpool-jobben. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NEI,TAKK Carlo Ancelotti er ikke interessert i Liverpool-jobben. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling