Hevder disse skal styre Wolves neste sesong

- Jeg kan ikke si noe, sier Solbakken til Dagbladet.

ER DETTE TRENER-TEAMET?: Britisk presse tror Ståle Solbakken blir ansatt som ny manager i Wolverhampton. Flere hevder at den nåværende manageren Terry Connor går tilbake til sin rolle som assistenttrener. Foto:  AFP PHOTO/IAN KINGTON og Eduard Bopp.
ER DETTE TRENER-TEAMET?: Britisk presse tror Ståle Solbakken blir ansatt som ny manager i Wolverhampton. Flere hevder at den nåværende manageren Terry Connor går tilbake til sin rolle som assistenttrener. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON og Eduard Bopp.Vis mer

(Dagbladet): Ståle Solbakken er storfavoritt til å bli ny manager i Wolves, og nordmannen var i møter med klubben i går.

Allerede i dag kan han bli presentert som klubbens nye sjef, men vil sannsynligvis først lede laget neste sesong.

Sky Sports skriver at Solbakken er svært nær en avtale med klubben som allerede er klar for nedrykk fra Premier League.

De skriver at det forventes en avklaring rundt den norske treneren i dag.

- Jeg kan ikke si noe, skriver Solbakken i en SMS til Dagbladet fredag morgen.

Solbakken-assistent? Klubbens midlertidige manager, Terry Connor, vil ifølge britiske presse lede laget i sesongens siste kamp mot Wigan søndag. The Guardian hevder at Connor deretter vil gå tilbake til sin tidligere rolle som assistenttrener.

Connor var assistent fram til Mick McCarthy fikk sparken i februar, men heller ikke han klarte å forhindre at Wolves endte sist i serien.

Solbakken fikk sparken i Köln i april, og hadde nordmennene Bård Wiggan og Bjørn Vidar Stenersen med seg i trenerteamet.

- Har ikke hørt noe Stenersen sa til Dagbladet i går at han ikke har snakket med Solbakken den siste uka, og at de ikke har snakket konkret om Solbakken- linken til Wolves.

På spørsmål om han vil følge Solbakken til en eventuell jobb i Wolverhampton, svarte Stenersen slik:

- Det ønsker jeg egentlig ikke å si noe om, men vi har snakket om et videre samarbeid. Det gjorde vi etter exiten i Köln. Sånn sett ville det vært aktuelt, men det blir for vanskelig for meg å ta stilling til nå. Det er mange faktorer som spiller inn, sa Stenersen.

Dagbladet var i kontakt med Solbakken både torsdag og fredag, men han vil ikke bekrefte noe rundt Wolves-ryktene.

SAMMEN LENGE: Ståle Solbakken og assistent Bård Wiggen jobbet sammen i både FCK og Köln. Foto: AP Photo/POLFOTO, Lars Poulsen
SAMMEN LENGE: Ståle Solbakken og assistent Bård Wiggen jobbet sammen i både FCK og Köln. Foto: AP Photo/POLFOTO, Lars Poulsen Vis mer