Hevder dommer kom med bisart ønske: - Dette er VM, ikke et sirkus

Nå slår FIFA tilbake mot spekulasjonene om at dommeren i kampen mellom Portugal og Marokko skal ha bedt om drakta til Pepe.

FÅR KRITIKK: Den amerikanske dommeren Mark Geiger snakker med Mehdi Benatia (t.h.) og Pepe (t.v.) under kampen mellom Marokko og Portugal. José Fonte er fredsmegler. Foto: AFP PHOTO / Francisco LEONG / NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Den amerikanske dommeren Mark Geiger snakker med Mehdi Benatia (t.h.) og Pepe (t.v.) under kampen mellom Marokko og Portugal. José Fonte er fredsmegler. Foto: AFP PHOTO / Francisco LEONG / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MOSKVA (Dagbladet): Gårsdagens dommer i kampen, Mark Geiger, blir beskyldt for å ha bedt om å få drakta til Pepe etter kampen.

Det er Marokkos Nordin Amrabat som har satt i gang spekulasjonene, etter at han uttalte følgende til nederlandske NOS etter kampen her i Moskva:

- Jeg vet ikke hva han er vant til, men han var veldig imponert over Cristiano Ronaldo, og jeg hørte Pepe si at han hadde bedt om drakta hans i den første omgangen.

- Dette er et VM, ikke et sirkus, skal Amrabat ha uttalt, ifølge nyhetsbyrået AP.

Pepe var ikke interessert i å snakke med noen journalister i pressesonen etter kampen. Kun da en journalist ønsket å ta et bilde med ham, stoppet han opp for å bli avbildet.

FIFA slår tilbake

FIFA slår nå tilbake mot beskyldningene, og hevder at dommer Mark Geiger oppførte seg «profesjonelt og eksemplarisk».

- Mr. Geiger benekter disse anklagene sterkt og sier bestemt at han aldri ba om noe slikt, heter det i en uttalelse fra FIFA.

- FIFA fordømmer disse beskyldningene som angivelig kommer fra et medlem av det marokkanske laget, heter det videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer