Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder dommeren ba henne på date under kamp: - Jeg har aldri følt meg så skamfull

Kamp i førstedivisjon skaper overskrifter i Spania.

RASER MOT DOMMEREN: Elena Pavel hevder at dommeren var arrogant under hele kampen, og ga laget hennes to røde kort som aldri skulle vært gitt. Foto: Sanjin Strukic/NTB Scanpix og Sporting de Huelva
RASER MOT DOMMEREN: Elena Pavel hevder at dommeren var arrogant under hele kampen, og ga laget hennes to røde kort som aldri skulle vært gitt. Foto: Sanjin Strukic/NTB Scanpix og Sporting de Huelva Vis mer

(Dagbladet): En hendelse i den øverste fotballdivisjonen for kvinner i Spania har skapt overskrifter i landet.

Det var da Sporting de Huelva og Santa Teresa møttes i ligaen, at dommeren i kampen skal ha henvendt seg til Sporting de Huelvas Elena Pavel (31).

Hun forteller til det spanske nyhetsbyrået EFE, gjengitt av spanske AS, at dommeren spurte om hun ville bli med på en date.

- Hei, brunetta. Du burde ta en kaffe med meg i ettermiddag, sa han til meg, sier Pavel.

- Jeg svarte at han burde fokusere på å dømme kampen, sier Pavel videre.

- Skamfull Den rumenske fotballspilleren kaller dommeren for «arrogant».

- Jeg har sluttet å tro på fotball, på fair play. Jeg føler meg hjelpesløs, ydmyket. Jeg har drevet på med denne sporten i mange år, og har aldri følt meg så skamfull, sier Pavel.

Det var flere tvilsomme situasjoner i kampen, noe som fikk Sporting de Huelva til å reagere. Laget fikk blant annet to spillere utvist og et straffespark mot seg.

Får støtte Klubben til Pavel har sendt ut en egen pressemelding etter kampen, for å oppklare situasjonen etter at treneren til Santa Teresa kom med sine synspunkter til pressen.

Santa Teresa har svart med å legge ut en tilsvarende pressemelding, der de legger ved «bildebevis» for at flere av nøkkelavgjørelsene til kampdommeren var korrekt.

Klubben tar også opp dommerens påståtte holdninger overfor Huelva, hvor pipeblåseren får støtte.

«Verken spillerne, eller noe andre i klubben, hørte kommentarer fra dommeren som var støtende eller ydmykende overfor spillerne på Huelva», skriver Santa Teresa.

Dommeren er foreløpig ikke anmeldt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media