Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm Sportsklubb

Hevder Erlandsen har mistet all tillit

Romerikes Blad skriver søndag at Lillestrøm-trener Arne Erlandsen skal ha mistet tilliten både blant spillerne og sine nærmeste medarbeidere.

SLITER: Arne Erlandsen har mistet tilliten ifølge Romerikes Blad. Ness, Jan Kåre / NTB scanpix
SLITER: Arne Erlandsen har mistet tilliten ifølge Romerikes Blad. Ness, Jan Kåre / NTB scanpix Vis mer

Sportsleder Morten Svesengen skriver søndag at «situasjonen har bygd seg opp over tid, men eskalert de siste par månedene».

Erlandsen kom inn og reddet Lillestrøm fra nedrykk i 2016. I fjor ledet den tidligere toppspilleren LSK til cupgull.

Nå skal det være misnøye med trenerveteranens atferd og vekslende humør.

LSK-treneren skal også ha fått kritikk for innholdet på trening og mangel på vilje til å presse motstanderen høyt i mange kamper.

«Over tid har dette sammen med det mange spillere mener er uakseptabel oppførsel fra treneren side, ført til at tilliten er tynnslitt mellom spillergruppa og hovedtreneren», skriver Romerikes Blad.

Heller ikke i sitt eget støtteapparat skal Erlandsen ha full støtte. Så sent som i april forlenget LSK kontrakten med klubblegenden. Trenersituasjonen er tema på klubbens ordinære styremøte mandag, skal en tro lokalavisens sportsleder.

Situasjonen blir omtalt som «uholdbar». Lokalavisen utelukker ikke at Erlandsen, i kraft av rollen som redningsmann i 2016, kan få en sjanse til å overbevise om at han er rett mann videre.

Lillestrøm ledet to ganger i Haugesund søndag, men måtte nøye seg med 2-2.