Hevder Everton har budt 30 mill for Sigurdarson

Prøver å snappe LSK-islendingen.

I SENTRUM FOR OPPMERKSOMHETEN: Flere klubber har vist interesse for Lillestrøms Björn Bergmann Sigurdarson. Nå skriver engelske aviser at Everton har lagt inn et bud på islendingen.
Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix
I SENTRUM FOR OPPMERKSOMHETEN: Flere klubber har vist interesse for Lillestrøms Björn Bergmann Sigurdarson. Nå skriver engelske aviser at Everton har lagt inn et bud på islendingen. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Den engelske tabloidavisa Daily Mail skriver at Everton har lagt inn et bud på tre millioner pund, litt under 30 millioner norske kroner, for Lillestrøms ettertraktede islending Björn Bergmann Sigurdarson.

Flere utenlandske klubber har sett unggutten i aksjon i Tippeligaen den siste tida, og Ståle Solbakken var på Åråsen senest torsdag.

Ifølge Daily Mail er det nettopp økende interesse fra Wolverhampton og andre som har fått Everton til å komme med det eneste konkrete budet så langt.

Budet skal bestå av et mindre beløp til LSK nå, som kan stige til rundt 30 millioner dersom Sigurdarson lykkes i Premier League.

21-åringen har kontrakt med Lillestrøm i to og et halvt år til, og romeriksklubben har således ingen grunn til å la juvelen gå på billigsalg.

Björn Bergmann Sigurdarson legger imidlertid ikke skjul på at han er lysten på å prøve seg i England etter hvert.

- Det er fantastisk hvis han viser interesse for meg. Jeg vet godt hvem han er og kjenner til klubben, sa islendingen til Romerikes Blad om Ståle Solbakkens besøk på Åråsen torsdag.

Dagbladet har foreløpig ikke fått tak i Lillestrøms sportsdirektør Torgeir Bjarmann.