Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Falcao gikk gratis til Chelsea

Nettstedet Football Leaks.

GRATIS: Mens Manchester United betalte fire millioner pund for å låne Radamel Falcao, fikk Chelsea den samme avtalen uten å betale én eneste penny. Foto: NTB Scanpix
GRATIS: Mens Manchester United betalte fire millioner pund for å låne Radamel Falcao, fikk Chelsea den samme avtalen uten å betale én eneste penny. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens Manchester United betalte fire millioner pund for å låne Radamel Falcao, fikk Chelsea den samme avtalen uten å betale én eneste penny.

Opplysningene kommer fra nettstedet Football Leaks og er sitert i britiske Telegraph. Ifølge avsløringen kom Falcao gratis til Chelsea og aksepterte også et lønnskutt for å få et nytt forsøk i den engelske eliteserien.

I avtaledokumentet det refereres til, står det også at prisen for å kjøpe Falcao fri fra Monaco på permanent basis vil koste Chelsea 38 millioner pund. London-klubben har fram til april til å komme med et svar.

Falcao kom til Chelsea etter et mislykket opphold i Manchester United, men heller ikke José Mourinho eller Guus Hiddink har klart å få liv i den tidligere storscoreren. Colombianeren har kun scoret ett mål på sine ni kamper.

For kort tid siden avslørte Football Leaks også at avtalen mellom Real Madrid og Arsenal vedrørende Mesut Özil inneholder diverse klausuler for å forhindre at tyskeren skal ende opp hos den spanske hovedstadsklubbens største rival, Barcelona.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media