Hevder FCK også vil ha Bolaños

Kan være duket for ny kamp mot Rosenborg.

ETTERTRAKTET: Christian Bolaños er et hett navn på overgangsmarkedet. Her er han i aksjon mot Rosenborg, en av klubbene han er aktuell for. Foto: Scanpix / Gorm Kallestad.
ETTERTRAKTET: Christian Bolaños er et hett navn på overgangsmarkedet. Her er han i aksjon mot Rosenborg, en av klubbene han er aktuell for. Foto: Scanpix / Gorm Kallestad.Vis mer

||| FC København og Rosenborg kjemper ikke bare om mesterligaplass, men også om underskriften til Christian Bolaños.

Nils Arne Eggen og Rosenborg har i en tid forsøkt å hente Start-spilleren. RBK-ledelsen bekreftet mandag at klubben ikke kommer til å hente spillere før kampen mot FCK tirsdag.

Den norske serielederen er imidlertid fortsatt på jakt etter nye spillere, og Bolaños selv ønsker seg til Trondheim. Ifølge Fædrelandsvennen har også FCK kastet seg på i kampen om spilleren.

- Det skjer en del rundt Bolaños, men vi har ikke fått noen konkret henvendelse fra FCK. Det er alt jeg vil si om den saken, sier administrerende direktør Sveinung Hovstad i Start til fvn.no.

Bolaños kan ved en overgang til enten RBK eller FCK spille europacupfotball fra 1. september.

- Det kommer ikke til å skje noe før denne kampen. Vi er på jakt etter spillere, men det blir ikke aktuelt før møtet med FCK, sier sportssjef Erik Hoftun i Rosenborg til dagbladet.no.

Neste frist for Rosenborg er dermed neste tirsdag, dagen før returmøtet med nettopp FCK.

(NTB)