Hevder Federers kone sendte provoserende kommentarer fra sidelinja

Skapte krangel som forsinket Federers ryggbehandling.

GIFT: Mirka Federer er blant ektemannen Rogers største støttespillere. I en ATP-kamp på lørdag skal hun fra tribunen ha framprovosert en krangel mellom Federer og motstander Stan Wawrinka. Foto. AP Photo/Dmitry Lovetsky
GIFT: Mirka Federer er blant ektemannen Rogers største støttespillere. I en ATP-kamp på lørdag skal hun fra tribunen ha framprovosert en krangel mellom Federer og motstander Stan Wawrinka. Foto. AP Photo/Dmitry Lovetsky Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Roger Federer trakk seg fra ATPs verdenstour-finale i tennis søndag med ryggproblemer. Verdensener Novak Djokovic vant dermed på walkover.

Nå skriver blant annet The Telegraph at Mirka Federer, Roger Federers kone, skal ha bidratt til å skape en krangel etter semifinalen lørdag. Det gjorde at Federer måtte vente lengre enn planlagt med å få behandling av ryggen.

Sveitserens kone er nemlig en av hans aller største støttespillere. I lørdagens semifinale mot landsmann Stan Wawrinka skal hun ha dratt det litt for langt.

Telegraph viser til «velplasserte kilder» som forteller at en diskusjon mellom Federer og Wawrinka fortsatte etter at kampen var ferdig på lørdag. Etter det avisa forstår, skal Mirka Federers intense og provoserende støtte til ektemannen gjort at motstanderen klaget på oppførselen hennes under kampen.

Klaget på oppførselen Det skal ha framprovosert feil hos Wawrinka på et kritisk tidspunkt i kampen, men Wawrinka selv hadde ikke mye å si om saken. Da en journalist konfronterte han med at han virket opprørt over at noen snakket, svarte han følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer