Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Federers kone sendte provoserende kommentarer fra sidelinja

Skapte krangel som forsinket Federers ryggbehandling.

GIFT: Mirka Federer er blant ektemannen Rogers største støttespillere. I en ATP-kamp på lørdag skal hun fra tribunen ha framprovosert en krangel mellom Federer og motstander Stan Wawrinka. Foto. AP Photo/Dmitry Lovetsky
GIFT: Mirka Federer er blant ektemannen Rogers største støttespillere. I en ATP-kamp på lørdag skal hun fra tribunen ha framprovosert en krangel mellom Federer og motstander Stan Wawrinka. Foto. AP Photo/Dmitry Lovetsky Vis mer

(Dagbladet): Roger Federer trakk seg fra ATPs verdenstour-finale i tennis søndag med ryggproblemer. Verdensener Novak Djokovic vant dermed på walkover.

Nå skriver blant annet The Telegraph at Mirka Federer, Roger Federers kone, skal ha bidratt til å skape en krangel etter semifinalen lørdag. Det gjorde at Federer måtte vente lengre enn planlagt med å få behandling av ryggen.

Sveitserens kone er nemlig en av hans aller største støttespillere. I lørdagens semifinale mot landsmann Stan Wawrinka skal hun ha dratt det litt for langt.

Telegraph viser til «velplasserte kilder» som forteller at en diskusjon mellom Federer og Wawrinka fortsatte etter at kampen var ferdig på lørdag. Etter det avisa forstår, skal Mirka Federers intense og provoserende støtte til ektemannen gjort at motstanderen klaget på oppførselen hennes under kampen.

Klaget på oppførselen Det skal ha framprovosert feil hos Wawrinka på et kritisk tidspunkt i kampen, men Wawrinka selv hadde ikke mye å si om saken. Da en journalist konfronterte han med at han virket opprørt over at noen snakket, svarte han følgende:

- Det skjedde ikke mye. Ikke noe spesielt. Anspent kamp. Det er aldri enkelt.

I den ti minutter lange diskusjonen etter kampen kom de ikke helt til enighet, men ble enige om å konsentrere seg om David Cup-finalen kommende helg, da de to spiller sammen.

- Det foregikk noe i garderoben, det var en lang prat mellom spillerne som fortsatte utover kvelden. Det stresset - jeg kan ikke bekrefte alt dette - men mye foregikk og... Jeg tror ikke at det hjalp på situasjonen, sa John McEnroe i ESPNs kommentatorboks, og fyrte med det oppunder ryktene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling