Hevder Ferguson hadde hemmelige overgangssamtaler med Ronaldo

Møttes i Madrid.

-I SAMTALER MED FERGUSON: Det hevder avisa AS. Her under kampen mot Levante i går. Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP
-I SAMTALER MED FERGUSON: Det hevder avisa AS. Her under kampen mot Levante i går. Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge den spanske avisa AS skal Sir Alex Ferguson ha forsøkt å overtale Cristiano Ronaldo til en Manchester United-retur i sommer.

Samtalen skal ha funnet sted under en middag etter Real Madrids Champions League-oppgjør mot tyske Schalke 04 sist uke.

«Ifølge kilder i Manchester ønsker United å re-signere Ronaldo etter sesongen. Ferguson kom til Madrid for å forsøke å overbevise den portugisiske stjernen», skriver AS.

Langvarige spekulasjoner Ferguson, som nå er ambassadør for klubben han gjorde til en av verdens beste, satt ved siden av Ronaldos profilerte agent Jorge Mendes, mens den 30 år gamle angriperen var sterkt delaktig i å sende Real Madrid til kvartfinalen sist tirsdag.

Det har gjort at ryktene om en overgang til Manchester United igjen har tiltatt. Det er imidlertid uvisst hvor stor sannhetsgrad det er i dem i denne omgang.

Spekulasjonene om en mulig retur for Ronaldo, har pågått helt siden han forlot England i 2009.

«Ronaldo er misfornøyd» Den spanske avisa hevder på sin side at forholdet mellom Ronaldo og klubbpresident Florentino Perez er kjølig, noe som skal styrke mulighetene for en United-overgang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.