Hevder FIFA-presidenten fortalte Norges Fotballforbund at Qatar-VM ikke vil finne sted

- Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i de påstandene.

QATAR: Tyske Der Spiegel hevder at FIFA-president skal ha sagt under en middag med Norges Fotballforbund 13. oktober at fotball-VM i Qatar ikke vil finne sted. Her fra Nobels Fredssenter med fotballpresident Yngve Hallén. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
QATAR: Tyske Der Spiegel hevder at FIFA-president skal ha sagt under en middag med Norges Fotballforbund 13. oktober at fotball-VM i Qatar ikke vil finne sted. Her fra Nobels Fredssenter med fotballpresident Yngve Hallén. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Påstander om at FIFA-president Sepp Blatter skal ha avslørt litt for masse til Norges Fotballforbund, spres nå på ulike nettaviser.

Tyske Der Spiegel skriver at Blatter under en middag med Norges Fotballforbund den 13. oktober skal ha fortalt at det mye omdiskuterte fotball-VM i 2022 ikke blir noe av.

- Fotball-VM i Qatar vil ikke finne sted, siterer den tyske avisen FIFA-presidenten på, skriver Bildt.

Der Spiegel skriver at Sepp Blatter også skal ha sagt under middagen med Norges Fotballforbund at han synes araberne er arrogante, og at de tror at de kan kjøpe alt for penger. FIFA-presidenten skal også ha uttrykt sin bekymring for oljesjeiker i Qatar og deres relasjon til IS.

- Uformell middag Sepp Blatter var i Oslo i forbindelse med et «Handshake for Peace»- arrangement på Nobels Fredssenter. I tillegg var presidenten tilstede under Norges EM-kvalikkamp mot Bulgaria.

President i Norges Fotballforbund, Yngve Hallén, bekrefter at en middag fant sted den 13. oktober, men sier han ikke kjenner seg igjen i det den tyske avisen hevder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer