Hevder Formel 1-stjerna blir en del av nye Top Gear

- En kunngjøring er ventet.

TIL TOP GEAR?: Jenson Button er kandidat til å innta en av de ledige stillingene som med-programleder i Top Gear, melder engelske medier. Foto: AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC / NTB Scanpix
TIL TOP GEAR?: Jenson Button er kandidat til å innta en av de ledige stillingene som med-programleder i Top Gear, melder engelske medier. Foto: AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har vært mye styr rundt BBC-programmet Top Gear dette året.

I mars kom beskjeden om at Jeremy Clarkson fikk sparken fra kanalen etter en rekke kontroversielle episoder - blant annet for å ha gått til fysisk angrep på en produsent.

Etter at Clarkson fikk fyken, forlot både Richard Hammond og James May programmet.

I juni kom beskjeden om at TV-og radiopersonlighet Chris Evans (49) tar over lederrollen til Clarkson i programmet, og siden har BBC leita etter ytterligere to med-programledere.

Nå melder flere engelske medier, deriblant Daily Mail, at BBC skal ha funnet to kandidater.

Formel 1-stjerna Jenson Button har vært gjest i Top Gear to ganger, og skal være én av kandidatene BBC ønsker å fylle den ene ledige stillinga med.

Daily Mail skriver at verken 35-åringens agent eller BBC avkrefter at det er samtaler på gang, men at ingen ønsker å kommentere ryktene.

Samme avis siteterer en anonym kilde som sier at en kunngjøring er ventet om ikke lenge.

Jenson Button er en av kandidatene Formel 1-laget Williams vurderer, om Valtteri Bottas forsvinner. Den tidligere verdensmesteren har kjørt for McLaren siden 2010, og ifølge Mirror skal Chris Evans, som kjenner Button fra før, skal være svært interessert i å få få jobbet fram en løsning som gjør at 35-åringen kan fortsette med F1-kjøringen samtidig med TV-jobben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.