KOSTET HAM JOBBEN? Nigel Pearson fikk i går fyken fra Leicester - to uker etter at sønnen James ble sparket fra samme klubb. Foto: NTB Scanpix
KOSTET HAM JOBBEN? Nigel Pearson fikk i går fyken fra Leicester - to uker etter at sønnen James ble sparket fra samme klubb. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hevder fotballtrener fikk sparken etter sønnens orgievideo

- Ikke noe tvil.

(Dagbladet): Leicester sparket i går manager Nigel Pearson, og begrunnet det med samarbeidsproblemer.

I en pressemelding fra klubben sto det at det var fundamentale forskjeller mellom styret og Pearson i hvordan klubben skulle drives videre, og at det gjorde at et videre samarbeid var umulig.

Nå skriver BBC at det skal være helt andre grunner til at 51-åringen fikk fyken.

Nigel Pearsons sønn, James Pearson, og to andre spillere ble for to uker siden sparket ut av klubben etter at de var involvert i en sexorgie i Thailand. Det hele ble filmet, og lekket til engelske medier.

Sønnens deltakelse i sexorgien skal ha vært siste dråpe for klubbens ledelse, skriver BBC.

Leicester har eiere fra Thailand, og dermed var det en skandale at managerens sønn ble filmet i orgien.

- Det er ikke noe tvil om at klubbens rykte i eiernes hjemland, Thailand, har blitt skadet etter oppførselen til blant andre managerens sønn under klubbens tur til landet, sier BBC-journalist Pat Murphy.

Nigel Pearson har vært i fokus flere ganger denne sesongen for usportslig oppførsel. I april kalte Leicester-manageren en journalist for «en struts» og i februar ble Pearson filmet mens han tok kvelertak på Crystal Palace-spiller James McArthur.

Manageren hadde en god sesongavslutning med Leicester, som vant syv kamper og spilte én uavgjort på de siste ni kampene. Det var nok til at klubben holdt seg i Premier League - en klubb som nå er på utkikk etter ny manager.