TIL ØSTLANDET IGJEN?: Marcus Pedersen hevder selv at Strømsgodset er interessert i å hente han tilbake til klubben. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
TIL ØSTLANDET IGJEN?: Marcus Pedersen hevder selv at Strømsgodset er interessert i å hente han tilbake til klubben. Foto: Carina Johansen / NTB scanpixVis mer

Hevder Godset har lagt inn bud på Pedersen på to millioner

Må da halvere lønna si.

Strømsgodset vil hente Marcus Pedersen fra Brann og har lagt inn bud på rundt to millioner kroner, hevder Bergens Tidende.

Avisen skriver videre at spissen er interessert i en retur til Drammen, men at han i tilfelle må kraftig ned i lønn.

Pedersen har en årslønn på nesten tre millioner i året i Brann, men må ned i rundt halvparten for at overgangen skal bli en realitet.

Marcus Pedersen sier til Drammens Tidende at han er kjent med Godsets interesse for ham. Brann-spissen spilte for Godset fra 2009 til 2010.

- Jeg vet det har vært noen interesse for Strømsgodset, både nå og tidligere, sier han til avisen.

Vekslende hell På spørsmål om en overgang kan være aktuelt, svarer Pedersen følgende:

- Et vindu er et vindu. Det er mye som kan skje i et vindu, men per dags dato er jeg Brann-spiller og jeg forholder meg til det, sier han.
Pedersen har ikke blitt den frelseren Brann håpet siden overgangen fra nederlandske Vitesse i fjor.

Han har bare scoret seks seriemål så langt, tre i eliteserien i fjor, og tre i 1. divisjon denne sesongen.

25-åringen scoret 17 seriemål på halvannen sesong i Godset i 2009 og 2010. Siden da har han hatt vekslende hell i Vitesse, samt lån i Vålerenga, danske Odense og engelske Barnsley før turen gikk til Bergen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram