TILBAKE? Christian Grindheim skal være klar for Vålerenga igjen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX .
TILBAKE? Christian Grindheim skal være klar for Vålerenga igjen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX .Vis mer

Hevder Grindheim er klar for Vålerenga

Lokalavis fastslår avtale.

(Dagbladet): Christian Grindheim leies ut til Vålerenga i fem måneder, skriver Haugesunds Avis.

FC København-spilleren har slitt med spilletid i Danmark den siste tiden, og Kjetil Rekdal sa til Dagbladet for snart to uker siden at de selvfølgelig var interesserte i Grindheim og hans situasjon.

- Ja, det er mange jeg kan tenke meg hit. Men han skal passe inn her. Hvilke spillere er her fra før, og er det økonomisk mulig? Og så må vi lage plass. Vi kan ikke ha en stall på 30 spillere. Når noen kommer inn, må andre ut. Jeg vil ikke snakke om navn, men jeg vet at Grindheim er en god fotballspiller. Han har i hvert fall vært det, og når han er i FCK regner jeg med at han fortsatt er det, sa Rekdal, men la til at midtbanespilleren trolig måtte regne med lønnskutt på Valle.

Christian Grindheims agent Tore Pedersen sier til Dagbladet i dag at det er «ingenting å melde», og legger til at HA-saken må stå for deres regning.

Grindheim har imidlertid gjort det klart at han allerede har vært i dialog med Vålerenga, og at situasjonen i FCK ikke kan fortsette slik det er nå.

- Jeg har snakket med Vålerenga, men ingenting er konkret. De (Reka) sa de først må rydde opp i stallen, se hvem som går og hvem som blir. Men det som er helt sikkert er at jeg ikke kan bli sittende og råtne her. Jeg skal ha en samtale med klubben her på La Manga i neste uke, sa han til Dagbladet i januar.