Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Guardiola får enorm pengesum til spillerkjøp. Dette er spillerne han ønsker

Her er dagens ryktebørs.

TUNGE TIDER: I Manchester City er det alt annet enn rosenrødt for manager Pep Guardiola og resten av mannskapet hans, som gikk på en smell mot Everton i helga (0-4). Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix
TUNGE TIDER: I Manchester City er det alt annet enn rosenrødt for manager Pep Guardiola og resten av mannskapet hans, som gikk på en smell mot Everton i helga (0-4). Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Vi starter dagens ryktebørs i Manchester, der det kommer meldinger om at Manchester City er klare til å legge inn et bud på rundt en milliard norske kroner for superstjerna Lionel Messi.

Det er tabloidavisa The Sun som hevder at det allerede har vært møter mellom partene for å se om en overgang er mulig. Avisa hevder at Barcelona-spilleren ønsker å gjenforenes med City-manager Pep Guardiola. Vi er ikke helt overbevist.

«Costa-gate» har preget overskriftene i England den siste uka, og nå har to spanske storklubber kastet seg inn i jakten på storscoreren. Etter at Diego Costa ikke kom med i Chelsea-troppen mot Leicester, har det versert mange rykter om hva som egentlig har skjedd.

Det som iallfall er klart er at framtiden til spissen er usikker, og nå ønsker Barcelona og Atletico Madrid å utnytte situasjonen, skriver The Independent. Chelsea har ifølge BBC ingen planer om å selge spilleren nå i januar.

Costa selv hevder han har ryggproblemer. Han trente alene søndag og mandag mens de øvrige Chelsea-spillerne hadde fri. Ifølge The Guardian må Costa forandre holdning før han eventuelt får bli med i kamptroppen igjen.

The Independent skriver også at Atletico Madrid ønsker at Costa skal erstatte angriper Antoine Griezmann, som mange tror vil dra til Old Trafford til sommeren.

Guardiola rydder opp?

I Manchester City er det alt annet enn rosenrødt for manager Pep Guardiola og resten av mannskapet hans, som gikk på en smell mot Everton i helga (0-4). The Telegraph skriver at manageren har planer om å rydde skikkelig opp i stallen, og at så mange som seks nye spillere kan være på vei inn porten på Etihad.

Det er forsvaret som er den største bekymringen til Guardiola, og han skal ønske to vingbacker, to midtstoppere, en midtbanespiller og en ny spiss på toppen av Gabriel Jesus, som fortsatt ikke er formelt registrert etter overgangen fra Palmeiras.

Daily Star hevder at Guardiola får hele 2,5 milliarder kroner å handle for, i håp om at det gjør sitt til at klubben tar tilbake ligatrofeet. Avisa hevder at spillere som Alexis Sanchez, Koke, Virgil Van Dijk og Pierre-Emerick Aubameyang er på ønskelista ti spanjolen.

Vi beveger oss over til London, der Dimitri Payet forsøker å få i stand en overgang til Marseille. For at det skal skje må den franske klubben bla opp mer penger.

Partene skal ha vært i et møte i går, som varte i knappe 15 minutter. Årsaken er at Marseille la inn et bud som The Telegraph omtaler som «en fornærmelse».

Marseille skal ha tilbudt West Ham rundt 250 millioner kroner for Payet, men London-klubben vil ikke lytte til noen bud under 400 millioner kroner.

Siste ord i denne saken er definitivt ikke sagt.

Andre rykter:

Manchester United holder et øye med Celtics Kieran Tierney (Daily Mirror).

Flamengo-talentet Vinicius Junio (16) følges av flere toppklubber, deriblant Manchester United (Independent).

Lyon har kommet med et nytt og forbedret bud på Memphis Depay, som har blitt avslått (Daily Mail).

Tottenham er i ferd med å sikre seg den finske 15-åringen Maximus Tainio (The Sun).

Flamengo ønsker Chelsea-spiller Kenedy (Daily Express).

Patrick Bamford er på vei fra Chelsea til Middlesbrough (Daily Mirror).

West Ham og Sunderland ønsker Leeds-spiller Chris Wood (ESPN).

Middlesbroughs Gaston Ramirez linkes til Leicester, mens Stokes Bojan peker ut som erstatter dersom han drar (The Sun).

Swansea ønsker tidligere Chelsea-spiller Gael Kakuta (L'Equipe).

Watford er i ferd med å signere Mauro Zarate på lån (Daily Mirror).

Evertons James McCarthy er ønsket av Sunderland (The Guardian).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling