Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Guardiola havnet i bråk med Bayern-ledelsen

Derfor forlater han den tyske storklubben.

I KRANGEL: Pep Guardiola var ikke fornøyd med spillermaterialet og ledelsen i Bayern München, hevder den tyske avisa Bild. Avisa skriver det er grunnen til at spanjolen forlot trenerjobben i storklubben.
I KRANGEL: Pep Guardiola var ikke fornøyd med spillermaterialet og ledelsen i Bayern München, hevder den tyske avisa Bild. Avisa skriver det er grunnen til at spanjolen forlot trenerjobben i storklubben. Vis mer

Pep Guardiola var ikke fornøyd med spillermaterialet og ledelsen i Bayern München, hevder den tyske avisa Bild. Avisa skriver det er grunnen til at spanjolen forlot trenerjobben i storklubben.

 I en sak videreformidlet av Aftonbladet skriver den tyske avisa at Guardiola skal ha havnet i bråk med klubbledelsen da han i sommer ba om å få kjøpe en høyreback. Ledelsen svarte med å hente midtbanespilleren Arturo Vidal fra Juventus.

«Under et møte med klubbformann Karl-Heinz Rummenigge sa Guardiola: Det her er som et slag i ansiktet på meg», skriver Bild.

Guardiola ønsket også hente spillere som Luis Suárez, Kevin De Bruyne og Marco Verratti.

«Guardiola fikk ikke de spillerne han trengte for sin filosofi», skriver avisa videre, og hevder at Guardiola klaget på klubbens utvikling.

Tidligere Bayern-trener Ottmar Hitzfeld har gått ut og kritisert Guardiola i et intervju med sveitsiske Blick.

- Guardiola fokuserer bare på taktikk. Han klarer ikke håndtere menneskelige relasjoner med laget, sier Hitzfeld.

Guardiola forlater Bayern München etter inneværende sesong. Da tar Carlo Ancelotti over roret.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media